Search icon

Armand Fuchs

Armand Fuchs

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Armand Fuchs, bekent om zijn warme stemgeluid feest en gezelligheid
Armand Fuchs, is geboren in Eindhoven woont zijn halve leven al in Amsterdam met zijn warme stemgeluid laat hij alle harten stromen. zo zingt hij liedjes van Tom Jones, Engelbert Humpherdink, Lou Rawls enz. Ook is Armand Fuchs inzetbaar voor het Hollandse lied, en dus zal hij zijn optreden voor de volle 100% geven als het gaat om entertainment Armand Fuchs zijn naam zal niet snel worden vergeten als hij zijn optreden heeft gedaan voor o.a dinershows, feesten, etc.
Shows:
 • Armand FuchsVanaf675
Genres
Levenslied / volksPop

Videos
 • Dave Vermeulen - Akoestische Setting
  Dave Vermeulen - Akoestische Setting

  Vanaf1410 Zangers

  Rock
 • De Barkeeper
  De Barkeeper

  Vanaf995 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Roy Donders
  Roy Donders

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCarnaval

Armand Fuchs boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Armand Fuchs beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Armand Fuchs liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Armand Fuchs wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Armand Fuchs boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.