Search icon

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Al op jonge leeftijd was Arno Verduyn bezig met muziek. Daar zijn oom in een coverband speelde werd Arno al op jonge leeftijd vertrouwd met de nummers van Tom Jones, Elvis Presley en André Hazes. Alle nummers zong Arno uit volle borst mee, echter duurde het toch een aantal jaren voordat Arno ook daadwerkelijk de microfoon ter hand nam. Zijn eerste podium ervaring deed hij op bij diverse talentenjachten en de bruiloft van zijn broer, dit deed Arno besluiten eens de studio in te duiken om een eigen single op te nemen. Hiermee werd de eerste stap gezet tot een professionele zang carrière . Echter sloeg in 2002 het noodlot toe, Arno was betrokken bij een ernstig auto ongeluk en lag ruim een week in coma, de artsen vreesde voor zijn leven en was de overlevingskans 5 %, echter door een wonder want zo ziet Arno het nog steeds , krabbelde hij overeind en revalideerde Arno bijna 2 jaar en stond Arno eind 2004 weer op het podium. In 2006 ging Arno de studio weer in en was een jaar bezig met zijn eerste album , een album waar ook zijn hit single “Leef jij maar raak” op stond. Een regelrechte kroeghit die door vele gecoverd werd en die Arno Verduyn het geluk en de liefde voor het zingen terug gaf. Nu een aantal jaren later en veel ervaring rijker heeft Arno samen met Manfred Jongenelis zijn single “Leef jij maar Raak” voorzien van een nieuw arrangement, en heeft Arno een nieuwe videoclip opgenomen, deze op de bekende kanalen te zien zijn. Afgelopen weken is er tevens gewerkt aan een nieuw repertoire voor zijn optredens en zal Arno vele promotionele activiteiten hebben voor zijn vernieuwde single.
Shows
Arno Verduyn
Arno Verduyn

Prijs op aanvraag

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Nick van Wyk (zanger en gitarist)
  Nick van Wyk (zanger en gitarist)

  Vanaf335 Zangers

  Eighties / 80´sPop
 • Tino Martin
  Tino Martin

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Hein Simons
  Hein Simons

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksOktoberfest
Arno Verduyn boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Arno Verduyn online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Arno Verduyn net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Arno Verduyn beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Arno Verduyn liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Arno Verduyn wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Arno Verduyn boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.