Search icon

Around the Jukebox

Around the Jukebox

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Around the Jukebox is een semi-akoestisch trio dat gebruik maakt van een mooie jukebox waar een deel van de instrumenten op aangesloten is. Daardoor is de groep mobiel inzetbaar maar toch een beetje uitversterkt zodat de muziek in alle omstandigheden hoorbaar blijft. Harde muziek maken ze niet want het gaat om de sfeer en de gezelligheid. Het repertoire van deze muziekgroep bestaat uit 50’er 60’er 70’er en 80’er jaren hits met een akoestische hedendaagse sound. De muziek wordt op originele wijze gebracht met gitaar, contrabas, drums en meerdere stemmen.
Shows:
 • Around the JukeboxVanaf750
Genres
JazzPopRockSoul

 • De Spikes
  De Spikes

  Vanaf2950 Coverbands

  AllroundLevenslied / volks
 • Cheerz
  Cheerz

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Giga
  Giga

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundFeest

Around the Jukebox boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Around the Jukebox beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Around the Jukebox liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Around the Jukebox wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Around the Jukebox boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.