Search icon

ARTomik

ARTomik

Muzikanten
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

ARTomik, een trio dat je moeiteloos weg kunt zetten bij allerlei evenementen.
Los van elkaar hebben we alle podia van de wereld gezien. Nu bundelen we onze krachten. We willen iets mooi maken. Het publiek meenemen in onze flow. Hier al vast wat namen waarmee onze leden gespeeld hebben: Metropole Orkest, Paul de Leeuw Robert Long, Michiel Borstlap, Toni Braxton etc., etc.. De drie mannen van ARTomik hebben hun grote ervaring in diverse muziekstijlen gebundeld en zijn nog steeds nieuwsgierig naar nieuwe klanken. Dát voelt en ziet het publiek. ARTomik onderzoekt met liefde nieuwe wegen in een mix van jazz, pop en latin. Het trio speelt zowel in het culturele circuit als bij evenementen. Dat kan ook met solisten zoals Tom Beek (saxofoon), Thijs van Leer (fluit/hammond) en/of zangeres Marlies Claasen. Maar ook als u een andere solist wenst is dat geen enkel probleem. Arie den Boer: drums/percussie (o.a. Metropole Orkest, Carel Kraayenhof, Steve Vai, Toni Braxton) Tom Klein: gitaren (Rob Mostert Hammond Group, Robert Long, Beets Brothers) Erik Robaard: (contra)bas (Denise Jannah, Thijs van Leer, Michiel Borstlap, Milly Scott) ARTomik is geschikt voor diverse evenementen, hier wat sleutelwoorden: Artiestenbegeleiding, bedrijfsfeest, tuinfeest, netwerkborrel, jazzparty, loungeparty, lounge, trouwfeest, achtergrondmuziek, huwelijk, akoestisch trio, bruiloft, personeelsfeest, easy listening, instrumentale achtergrond muziek, stadhuis, wijnproeverij, mobiel trio, bedrijfsborrel, huwelijksborrel, buitenlocatie, event, huwelijksvoltrekking, verjaardagsfeest, netwerkborrel, kerstdiner
Shows
ARTomik
ARTomik

Vanaf1180

Genres
AchtergrondmuziekJazzLatinPop

Videos
 • Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC
  Jazztrio / kwartet Kirsten’s Crew KC

  Vanaf800 Trio's

  JazzPop
 • Trio Luego
  Trio Luego

  Op aanvraag Trio's

  AllroundInstrumentaal
 • Gipsy Swing Trio
  Gipsy Swing Trio

  Vanaf950 Trio's

  FunkJazz
ARTomik boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct ARTomik online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van ARTomik net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is ARTomik beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat ARTomik liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van ARTomik wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je ARTomik boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.