Search icon

Ascot Jazz Trio

Ascot Jazz Trio

Muzikanten
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Zoekt u sfeervolle live achtergrondmuziek voor bruiloft, receptie of diner? Kies het meest geboekte achtergrondmuziek jazztrio! Succes verzekerd. Kijk hier voor meer informatie en onze video!
Het Ascot Jazz Trio verzorgt sfeervolle achtergrondmuziek voor bruiloft, receptie en diner.
Het is onze specialiteit om zacht en ingetogen te spelen. Het volume blijft te allen tijde beperkt zodat u gewoon met elkaar kunt blijven praten! Hierdoor krijgt uw feest nét dat beetje meer en wordt het bijzonder stijlvol met een aangename ambiance. Ons jazztrio bestaat uit saxofoon, gitaar en contrabas. Uit ervaring is gebleken dat dit de ideale bezetting is voor perfecte live achtergrondmuziek tijdens uw bruiloft, receptie, lunch, diner, borrel, feest, beurs, congres of evenement. Wij hebben allen onze conservatoriumopleiding succesvol afgerond en zijn fulltime professioneel muzikant. Wij hebben een ruime ervaring en zijn daarom zeer flexibel. De achtergrondmuziek die door onze jazzband wordt gespeeld omvat bekende jazz standards, Braziliaanse bossanova’s en samba’s, gevoelige ballads, prachtige evergreens en zelfs enkele speciaal gearrangeerde popliedjes. Aanvoelen wat het feest vraagt is van het allergrootste belang. Dat is nu precies wat u van ons kunt verwachten. De nummers die wij spelen staan van tevoren niet vast. Wij passen ons moeiteloos aan de situatie en de gelegenheid aan, en bepalen ter plekke welk nummer we gaan spelen. Door deze flexibiliteit kunnen wij altijd de juiste sfeer creëren. Er is bovendien altijd overleg mogelijk over de te spelen nummers, de tijden of de indeling van de sets.
Het Ascot Jazz Trio is al jarenlang toonaangevend. Wij maken de verwachtingen meer dan waar!
Shows
Ascot Jazz Trio
Ascot Jazz Trio

Vanaf850

Genres
AchtergrondmuziekJazz

Video’s
 • Het Comité Orkest
  Het Comité Orkest

  Vanaf1075 Trio's

  PopTop 40
 • Holland Goes Latin
  Holland Goes Latin

  Vanaf975 Trio's

  LatinSalsa
 • Heiko Dijker
  Heiko Dijker

  Vanaf945 Drummers

  Klassiek
Ascot Jazz Trio boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ascot Jazz Trio online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ascot Jazz Trio net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Trio's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Trio's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ascot Jazz Trio beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Trio's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ascot Jazz Trio liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ascot Jazz Trio wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ascot Jazz Trio boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Trio's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.