Search icon

Astrid Joosten

Astrid Joosten

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wij zien deze veelzijdige vakvrouw regelmatig, in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, als een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer die de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Astrid staat bekend als iemand die zich zeer uitgebreid en zorgvuldig voorbereid en heeft een brede interesse. Vara’s ‘Twee voor Twaalf’ Op televisie presenteert Astrid bij de VARA ‘Twee voor Twaalf’, de kennisquiz waarmee ze al zo’n twintig jaar een forse schare kijkers trekt. Ook haar programma over rechtspraak ‘ Het Hof van Joosten’ en het meest recente ‘Alles draait om geld’ werden onder haar leiding een groot succes. Jongbloed en Joosten De grote doorbraak van Astrid Joosten op televisie kwam eind jaren tachtig met ‘Jongbloed en Joosten’. De kijkcijfers waren ongekend en haar naam was gevestigd. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke TV carrière zijn: ‘De Verleiding’, over reclame en ‘De Show van je Leven’, waarmee een aantal bekende Nederlanders geportretteerd worden. Spraakmakend was bijvoorbeeld de aflevering met Wim Kok en de computermuis. Astrid als auteur Ook zijn diverse boeken van haar hand verschenen, zoals ‘Verboden Liefdes’ en ‘Onmogelijke liefdes’ waarin interviews met mensen die een langdurige buitenechtelijke relatie hebben zijn gebundeld. Beide boeken werden bestsellers. In 2004 maakte Astrid, samen met Ruud van Marion, de vragenmaker van Twee voor twaalf, ‘Dat zoeken we op’, vol wetenswaardigheden die handig zijn wanneer men aan een quiz meedoet, maar ook als men tijdens een feestje om een sterk verhaal verlegen zit. Tevens verschenen ‘Gek op wijn’ en ‘Vrouwen gek op wijn’, boeken die zij samen met Therèse Boer schreef. Deze zijn een gevolg van haar passie voor wijn. Geïnspireerd door Therèse Boer van restaurant de Librije volgde ze de opleiding vinologie, die ze met succes afrondde. Dagvoorzitter, interviewer of discussieleider Astrid Joosten treedt regelmatig in het land op als dagvoorzitter of discussieleider op zeer uiteenlopende bijeenkomst.
Shows
Astrid Joosten
Astrid Joosten

Prijs op aanvraag


 • Najim is de host voor JOUW event!
  Najim is de host voor JOUW event!

  Vanaf350 Presentatoren

 • Carina Roemers
  Carina Roemers

  Op aanvraag Presentatoren

 • Jeroen van Koningsbrugge
  Jeroen van Koningsbrugge

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundFeest
Astrid Joosten boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Astrid Joosten online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Astrid Joosten net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Astrid Joosten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Astrid Joosten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Astrid Joosten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Astrid Joosten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.