Search icon

Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)

Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)

Artiesten
Spaans
Overig
Beschikbaarheid opvragen

Aymar Torres is een Arubaanse zanger-gitarist die legendarische Braziliaanse liedjes uit de jaren 50, 60, 70 en 80 speelt (van o.a. Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben en Caetano Veloso). Ook speelt hij oude bekende Latin nummers (van o.a. Buena Vista Social Club, Juan Luis Guerra). Verder zingt hij in verschillende talen zoals: Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Samen met zijn neef Pablo op percussie voelt het net alsof je in een warm land bent. Aymar Torres (beter bekend als Aymar Middendorp) is een zanger en multi-instrumentalist uit Aruba. In 2006 met zijn 19e verhuisde hij naar Nederland om zijn muziekcarrière voort te zetten. Hij is zanger-bassist van de rockband BOXRUBA en gitarist van de reggae-ska band OFFSHORE. Sinds 2006 heeft hij op verschillende grote podia gestaan (o.a. Zwarte Cross, Madness Festival etc.). In 2013 nam hij deel aan het tv-programma "De Beste Singer-Songwriter van Nederland". In 2017 begon Aymar Torres aan een solo project als BossaNova/Latin zanger-gitarist. Zijn set-list bestaat uit Braziliaanse Bossanova nummers uit de jaren 50, 60, 70 en 80 van legendarische artiesten zoals Tom Jobim, João Gilberto, Jorge Ben, Gilberto Gil, Caetano Veloso en Vinicius de Moraes. Ook speelt hij nummers van de Cubaanse latin groep Buena Vista Social Club, de Dominicaanse Juan Luis Guerra, de Gipsy Kings. Dit speelt hij allemaal samen met zijn neef Pablo op latin percussie. Aymar Torres heeft besloten om met zijn project geen Engelstalige nummers te zingen om zo de tropische en exotische sfeer te behouden. Hij kan wel Nederlands en Engels spreken met het aanwezige publiek. Aymar Torres is met zijn uitgebreide taalkennis en tropische vibe, dé perfecte act voor uw club, café, restaurant, bruiloft, huisfeest, bedrijfsfeest of festival. Aymar Torres kun je boeken ‘Alleen’ of Samen met Pablo op percussie. Dit heeft geen invloed op het prijs.
Shows
Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)
Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin)

Vanaf385

Genres
Latin

Video’s
 • Perfect - The Ultimate Ed Sheeran Show
  Perfect - The Ultimate Ed Sheeran Show

  Op aanvraag Zangers

  FolkHipHop
 • Bert Louissen
  Bert Louissen

  Vanaf650 Zangers

  AchtergrondmuziekBlues
 • Dotan
  Dotan

  Op aanvraag Zangers

  PopRock
Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Aymar Torres (Acoustic Bossanova-Latin) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.