Search icon

B. on Drums

B. on Drums

Muzikanten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
B on Drums begon met drum en percussie op 8-jarige leeftijd en heeft zich sindsdien alleen maar verbeterd en geperfectioneerd. Na het volgen van het Conservatorium en het geven van drumlessen/drumworkshops, heeft hij zich gespecialiseerd in het ritmisch ondersteunen van Dj’s tijdens hun live-set. Deze vorm van ondersteuning is in de laatste jaren steeds populairder geworden en Bart is inmiddels een graag geziene gast bij zowel Dj’s als evenementen organisatoren. B on Drums is inmiddels niet meer weg te denken op succesvolle concepten zoals Hed Kandi, Men & Cherry, De Strandborrel, Exclusive en heeft hij met een aantal grote namen gestaan als: Hardwell, Gregor Salto, ROOG, Erick-E, Dyna, Flexican & Sef, Stefan Vilijn, D-Rashid & Dennis van der Geest. Kortom: met de ritmische klanken, van B on Drums gaan de voetjes geheid van de vloer! B on Drums is te boeken voor clubs, festivals, bedrijfsevenementen, bruiloften en andere partijen, informeer naar de mogelijkheden!
Shows
B. on Drums
B. on Drums

Prijs op aanvraag


Videos
 • Rutger vd Ree | Percussionist
  Rutger vd Ree | Percussionist

  Vanaf445 Drummers

  InstrumentaalLevenslied / volks
 • Meditative Concert
  Meditative Concert

  Vanaf1650 Drummers

 • Sheila Timmerman
  Sheila Timmerman

  Op aanvraag Pianisten

  Allround
B. on Drums boeken doe je zelf!
Drummers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Drummers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is B. on Drums beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Drummers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat B. on Drums liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van B. on Drums wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je B. on Drums boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Drummers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.