Search icon

Back to Blondie

Back to Blondie

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Eind 2017 werd Back to Blondie door het publiek tot 'Beste tributeband van Nederland' verkozen. Het gaf de band in 2016 opgerichte band een kickstart, met optredens op diverse festivals en poppodia. Medio 2018 lanceerde de band een nieuw programma: de Parallel Lines Anniversary Tour. Back to Blondie brengt de klassiekers als Denis, Hanging on the Telephone, Heart of Glass, Rapture, The Tide is High, One way or Another en Maria met aandacht voor detail in sound en beeld.
Voor de boekers die eens iets anders willen: Stop met zoeken, je hebt het gevonden!
Voor altijd liefde voor Blondie. Dat is wat de muzikanten van Back to Blondie verbindt. Deze Nederlandse Blondie tribute brengt een ode aan de nog steeds optredende band. In de sound en style van de jaren ’70 en begin ’80. De energie en beleving spatten er vanaf, elke show is een feest van herkenning. Back to Blondie is aantrekkelijk voor een breed en daarmee groot publiek. Welke jongen had destijds geen poster van Debbie Harry boven zijn bed hangen? Of welk meisje, want Debbie was mode-icoon, rolmodel en baanbrekend in de muziekscene van die tijd. Punk, new wave, (hard)rock werd gedomineerd door mannen en Blondie zette een nieuwe trend. Back to Blondie biedt een 4-tal shows: 1] Festivalshow Een set van 1 uur. Inclusief toegift: plm.14 nummers (lengte aanpasbaar) 2] Avondvullend Show van 2 uur, verdeeld over 2 sets. Inclusief toegift: plm. 26 nummers 3] Parallel Lines Anniversary show Show waarin het gehele classic album 'Parallel Lines' (1978) wordt gebracht, aangevuld met de overige hits. Twee sets met een totale speelduur van 2 uur. Inclusief toegift: plm.26 nummers (lengte aanpasbaar) Prijs: € 1.000,- (richtprijs) Tarief is exclusief licht, geluid en eventuele kilometerkosten. Indien gewenst kan BtB voor passend licht en geluid zorgen. Kosten op offertebasis.
Shows
Back to Blondie
Back to Blondie

Vanaf1000

Genres
Eighties / 80´sPopPunkRockSeventies / 70`s

Video’s
 • Achtung Babies U2 Tribute Band
  Achtung Babies U2 Tribute Band

  Vanaf3995 Tributebands

  Rock
 • The Next Generation
  The Next Generation

  Vanaf750 Tributebands

  Dance ClassicsFeest
 • Oerend Hard Normaal Tribute
  Oerend Hard Normaal Tribute

  Vanaf4050 Tributebands

  RockTribute
Back to Blondie boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Back to Blondie online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Back to Blondie net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Back to Blondie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Back to Blondie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Back to Blondie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Back to Blondie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.