Search icon

Back to the 80s en 90s spelshow

Back to the 80s en 90s spelshow

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Test jouw kennis over de 80s en 90s! Dit doe je met de leukste vragen over sportfragmenten, tv programma's en de leukste spellen van toen.
Back to the 80s en 90s spelshow!
Samen met het publiek gaan we terug in de tijd! De spelshow wordt gespeeld in twee teams en bestaat uit vragen over tv programma’s, sportfragmenten en de leukste spellen van toen! Na de pauze gaan gaan in de tijdmachine door naar de 90s! Te gekke akoestische happy hardcore covers, intro’s van 90s hits raden en natuurlijk ook de grote 90s quiz! Welk team sleept de meeste punten binnen en wint de 80s en 90s spelshow? Met live muziek onder begeleiding van onze muzikanten is deze spelshow een absolute knaller!
Shows
Back to the 80s en 90s spelshow
Back to the 80s en 90s spelshow

Vanaf1495

Genres
Eighties / 80´sNineties / 90`s

Videos
 • Latin Dans
  Latin Dans

  Vanaf625 Dansshows

  Latin
 • Rondlopend goochelaar
  Rondlopend goochelaar

  Vanaf300 Illusionisten

 • De Schelp
  De Schelp

  Vanaf1885 Openingsacts

Back to the 80s en 90s spelshow boeken doe je zelf!
Acts - clinics and shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acts - clinics and shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Back to the 80s en 90s spelshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acts - clinics and shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Back to the 80s en 90s spelshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Back to the 80s en 90s spelshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Back to the 80s en 90s spelshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Acts - clinics and shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.