Search icon

Back4More

Back4More

Bands
Engels
Nederlands
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een band die precies de sfeer weet te raken een hele feesttent in de benen krijgt, een bedrijfsfeest tot leven brengt of een bruiloft onvergetelijk maakt? BACK4MORE. Altijd goed voor een daverend feest. B4M een 6persoons tellende formatie. De twee leadzangeressen hebben elk een eigen stemgeluid waardoor het repertoire verrassend breed en overtuigend is Van klein en akoestisch tot dance, pop, rap, soul, latin, reggae en Hollandse feesthits, snoeiharde (boeren)rock of metal: u noemt het, B4M brengt het. Inclusief de meest recente hits, dat spreekt voor zich. In 2006 werd B4M winnaar van de “The Clash of the Cover Bands” in Overijssel, wat in datzelfde jaar resulteerde in een optreden in Paradiso. B4M een semi-professonele altijd enthousiaste coverband met een breed repertoire dus voor de meest uiteenlopende gelegenheden. De band verzorgt een energieke liveshow, zoals live muziek bedoeld is. Geen voorgeprogrammeerde samples aste set lijsten, maar muziek recht uit het hart. Spontaan, met aanstekelijk plezier en humor en perfect inspelend op het publiek. Belangrijk: altijd live met prima geluid en een spetterende licht- en mediashow. BACK4MORE: Dé garantie voor een risicoloze boeking voor ieder evenement.
Shows
Back4More
Back4More

Prijs op aanvraag

Genres
Allround

Videos
 • Heavy Hoempa
  Heavy Hoempa

  Op aanvraag Coverbands

  InstrumentaalRock
 • De Rode Lopers
  De Rode Lopers

  Vanaf1395 Coverbands

  AllroundTop 40
 • Sonny’s Inc.
  Sonny’s Inc.

  Op aanvraag Coverbands

  FeestFunk
Back4More boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Back4More beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Back4More liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Back4More wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Back4More boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.