Search icon

Bal Masqué Party

Bal Masqué Party

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Verhul de identiteit van jou gasten en jou door middel van de Bal Masqué Party. Over dit mysterieuze feest zullen jou gasten nog lange tijd napraten, aangezien dit thema een uniek eigen karakter heeft!

Bal masqué Party Themafeest

Bal Masqué is een feest vol verrassingen en geheimen. En niet te vergeten, schitterende maskers om de ieders identiteit te verhullen. Onze hostesses, die u bij binnenkomst van een lekker drankje voorzien, zijn professioneel en prachtig aangekleed. Heel de avond worden er luxe hapjes, gerechtjes geserveerd gepresenteerd op een levende tafel.
De muziek wordt verzorgd door een klasse band en/of DJ.
Er zijn diverse optredens en shows, Burleque danseressen stijlvol en sexy, gehuld in korsetten en speciale panty’s brengen ze deze Party op een geheel ander niveau.

Burleque danseressen themafeest Craps speeltafel

De gasten kunnen een heerlijke cocktail drinken bij onze cocktailbar en vloeit de chocoladefontein rijkelijk vol pure passie. Optioneel kunt u ook een gokje wagen bij één van de casinotafel De gasten kunnen hun creativiteit goed kwijt in dit thema. Zeker omdat er een prijs te verdienen is voor de best geklede vrouw en man. Ze hebben al weken voorpret met dit themafeest. Wij hebben diverse locatie in ons bestand die buitengewoon geschikt zijn voor dit themafeest of wij toveren uw bedrijfshal of tent is de juiste sfeer. Dit feest is echt een topper onder de themafeesten. Wilt u meer informatie en mogelijkheden over dit prachtige feest, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Wij maken elk feest op maat en houden rekening met uw budget.
Shows
Bal Masqué Party
Bal Masqué Party

Prijs op aanvraag


 • Champagne Ring - Aerial Hoop
  Champagne Ring - Aerial Hoop

  Vanaf500 Event shows

 • Oosters Themafeest
  Oosters Themafeest

  Vanaf1055 Event shows

 • Mermaid Crystal
  Mermaid Crystal

  Vanaf800 Event shows

Bal Masqué Party boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bal Masqué Party online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bal Masqué Party net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Event shows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bal Masqué Party beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bal Masqué Party liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bal Masqué Party wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bal Masqué Party boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Event shows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.