Search icon

Balance Bar Acrobatiek

Balance Bar Acrobatiek

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Acrobatiek in de lucht zonder ophangpunt. Een stalen constructie wordt gebalanceerd op de benen van de onder partner terwijl de acrobate op 3 meter hoogte balanceert op de rekstok en mooie bewegingen en vormen toont. Deze klassieke act is perfect voor locaties met weinig ruimte. Een unieke harmonische show met kracht, romantiek en verbazing. Inspireer uw publiek met een van de meest traditionele circus discipline - Partner Acrobatiek met Balance Bar: De kunst van liften, balanceren en vertrouwen in combinatie met acrobatische bewegingen. In deze act zullen de artiesten de Balance Bar combineren met Partner Acrobatiek. Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - Dit is een duo act. - De act duurt circa 8 minuten - Er is een podium nodig van minimaal 3x1 meter - Duo act: €750 Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting. 11x Wereld kampioen, 27x Nederlands Kampioen, 12x Duits Kampioen Vele gouden circusprijzen! 10 verschillende acts/disciplines. Voor elk evenement en podium de beste act!
Shows:
 • Balance Bar - Partner AcobatiekVanaf750

Videos
Foto's
 • Cyr & Air (LED Hoop)
  Cyr & Air (LED Hoop)

  Vanaf850 Acrobaten

 • Duo Viola
  Duo Viola

  Vanaf3500 Acrobaten

 • Goochelshow Mister Magic
  Goochelshow Mister Magic

  Vanaf400 Illusionisten

Balance Bar Acrobatiek boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Balance Bar Acrobatiek beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Balance Bar Acrobatiek liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Balance Bar Acrobatiek wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Balance Bar Acrobatiek boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.