Search icon

Balanceren op eenwieler en koord

Balanceren op eenwieler en koord

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Balanceren, wie heeft er geen moeite mee tegenwoordig in deze zit cultuur! Leer balanceren op een eenwieler of op het strakke koord. Geschikt voor iedere leeftijd, word zen, word bewust van je balans en krijg zelfvertrouwen. Balanceren, daar hebben veel mensen moeite mee. Gewoonweg omdat ze er niet dagelijks mee bezig zijn. In het circus zijn ze dagelijks bezig met balanceren, op het strakke koord, met de circusbal, de eenwieler, maar ook met jongleertechnieken zoals flowersticks, allemaal magie, maar toch een kwestie van balans. Probeer het ook eens in teamverband, met deze interessante workshop geschikt voor alle leeftijden. Prijsopties: Jij bepaalt zelf de duur van de workshop, max 2 uur.
Shows
Balanceren op eenwieler en koord
Balanceren op eenwieler en koord

Vanaf400


Videos
 • Cocktail workshop Amsterdam
  Cocktail workshop Amsterdam

  Vanaf275 Workshops

 • Peter Vogel - Table Magic
  Peter Vogel - Table Magic

  Vanaf710 Workshops

 • Edsel Juliet
  Edsel Juliet

  Vanaf450 Workshops

  FeestLatin
Balanceren op eenwieler en koord boeken doe je zelf!
Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Balanceren op eenwieler en koord beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Balanceren op eenwieler en koord liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Balanceren op eenwieler en koord wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Balanceren op eenwieler en koord boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.