Search icon

Ballon Illusie

Ballon Illusie

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze act visualiseert het ontstaan van iets moois (een nieuw samenwerkingsverband of de “geboorte” van een product). Een reusachtige transparante ballon groeit tot een doorsnee van ruim 2 meter. … Dan een gigantische knal……… Uit de ballon ‘ontsnapt’ een zangeres, acrobate, muzikant of wellicht de spreker van de dag? Een zeer populaire en spectaculaire illusie openingsact. Deze act is geschikt voor bedrijfsfeesten, evenement en congres maar ook voor een bruiloft of festival. Het voordeel van deze act is dat er niet heel veel ruimte voor nodig is. Het effect van de ballon kan onderdeel zijn van een ingetogen show maar ook van een zeer explosieve show zijn. Deze openingsact kan ook onderdeel zijn van een show op maat. Geef uw producten of doelstellingen aan en wij verwerken deze in een originele openingsact. Uw gasten ervaren…. een opening die zij niet snel meer vergeten! Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op. De act zal van aanwezige techniek (geluid, licht en bediening daarvan) gebruik maken.
Shows:
 • Ballon IllusieVanaf1425

Videos
 • Ilussie Show
  Ilussie Show

  Vanaf1200 Openingsacts

 • X-Tension
  X-Tension

  Op aanvraag Openingsacts

  AllroundDance
 • Balance Bar Acrobatiek
  Balance Bar Acrobatiek

  Vanaf750 Openingsacts

Ballon Illusie boeken doe je zelf!

Openingsacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Openingsacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ballon Illusie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Openingsacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ballon Illusie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ballon Illusie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ballon Illusie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.