Search icon

Ballooning Workshop

Ballooning Workshop

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tijdens deze workshop leer je om echt een stap verder te gaan met ballonnen. Tijdens deze workshop laat Louis Baerts zien dat iedereen een verborgen talent heeft. Louis Baerts heeft een speciale workshop ontwikkeld die de aanwezige gasten niet alleen leert om de opgeblazen ballonnen om te vormen in een hondje, maar om met ballonnen een stap verder te gaan. Het is een succes verzekerde workshop. Waarbij alle verwachtingen overtroffen worden. Deze workshop laat zien dat iedereen verborgen talenten heeft! De workshop begint met een show door ballonkunstenaar Louis Baerts. Hij laat zien wat er allemaal mogelijk is met ballonnen en waarin hij tevens uitlegt wat de workshop gaat inhouden. Hierna gaat iedereen gezamenlijk of in groepen ballon draaien. Tijdsduur van de workshop is standaard 90 minuten inclusief show van ca.20 minuten. Bij de workshop Ballooning zijn de volgende zaken inbegrepen: – Voldoende modelleerballonnen voor alle cursisten (dit kan natuurlijk in de bedrijfs- of evenementkleuren gebeuren, er zijn ruim 20 verschillende kleuren leverbaar) – Certificaten voor alle cursisten – Geluidsinstallatie met microfoon en geluidssampler – Show door Louis Baerts van ca. 20 minuten – Bij meer dan 30 gasten neemt Louis een collega mee die nodig is voor het uitdelen van de ballonnen en het begeleiden van de cursisten bij hun “vrije oefening” – Bij meer dan 60 gasten heeft Louis een aangepast programma met één of meerdere collega’s, dit altijd vooraf in overleg.
Shows
Ballooning Workshop
Ballooning Workshop

Vanaf400


 • Workshop Bruggen bouwen naar de toekomst
  Workshop Bruggen bouwen naar de toekomst

  Vanaf1200 Workshops

 • Personeelsrevue
  Personeelsrevue

  Op aanvraag Workshops

 • Yoyo en Doc Croc
  Yoyo en Doc Croc

  Vanaf795 Animatie acts

Ballooning Workshop boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ballooning Workshop online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ballooning Workshop net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ballooning Workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ballooning Workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ballooning Workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ballooning Workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.