Search icon

Barcode

Barcode

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een coverband van formaat, gevormd door zes muzikanten met een repertoire dat staat! In circa vier uur tijd wordt u langs alle uithoeken van de muziekgeschiedenis geleid. De basis van Barcode bestaat uit een strakke ritmesectie met bas en drums. Dit kloppend hart van de band wordt ingekleurd door toetsen en gitaar, zowelakoestisch als elektrisch. Daarmee is de machinekamer compleet. Voeg daaraantoe de vocalen. Een zanger én een zangeres zijn de energieke frontmensen die het geheel laten draaien als een trein. Over de jaren 60, 70, 80, 90 heen naar het hier en nu zullen zij uw gids zijn. En dankzij een permanenteverjongingskuur blijft de setlijst van Barcode uiterst actueel. Maar we kunnen het wel schrijven, u moet het horen, zien en beleven.Live…! Want dat is Barcode op zijn best. Een band voor uw bedrijfsfeest,café, bruiloft of tentfeest. Geen terrein dat Barcode niet kent.
Shows:
 • BarcodeVanaf2295
Genres
AllroundDance ClassicsEighties / 80´sLevenslied / volksNineties / 90`sPopSeventies / 70`sSixties / 60`sTop 40

 • Agogo
  Agogo

  Vanaf3950 Coverbands

  AchtergrondmuziekDance
 • Pasadena Soul Society
  Pasadena Soul Society

  Vanaf3950 Coverbands

  DanceDance Classics
 • Custom Made Trio
  Custom Made Trio

  Vanaf850 Coverbands

  Rock & Roll

Barcode boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Barcode beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Barcode liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Barcode wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Barcode boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.