Search icon

Bart Reinders

Bart Reinders

Artiesten
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Een entertainer met een enorm stembereik die zijn publiek altijd weet te pakken. Hij weet een feest echt naar zijn hand te zetten en iedereen uit z'n dak te laten gaan. Sinds zijn deelname aan seizoen 3 van de Voice of Holland is hij een graag geziene gast op vele feesten. Bart is niet het type muzikant die van jongs af aan met muziek bezig was, verre van zelfs. Maar Bart heeft een inhaalslag gemaakt. Optredens met diverse coverbands, vele solo optredens en diverse grote muzikale projecten voor publiek van 10 tot 10.000 personen maken onderdeel uit van zijn indrukwekkende lijst aan ervaring. Zijn kenmerkende sound en grootse bereik maken Bart tot zeer veelzijdige vocalist. Het grote publiek kent Bart van zijn deelname aan seizoen 3 van The Voice of Holland. Vanaf die tijd heeft zijn muzikale loopbaan een vlucht genomen. De afgelopen jaren heeft Bart onderdeel uit mogen maken van vele muzikale projecten. Projecten die zelfs voor 2 top 50 noteringen hebben geresulteerd in Japan. Bart Schrijft veel liedjes voor Dj’s en platenlabels. Bart is een rasentertainer die zijn publiek altijd weet te pakken en waar nodig een echt feestje weet te bouwen. Bart is ook de frontman van de feestband FF DIMME en is vaste speler in de act “De Zingende Barmannen”.
Shows
Bart Reinders
Bart Reinders

Vanaf450


Video’s
 • Lotte Walda
  Lotte Walda

  Vanaf399 Zangers

  Sixties / 60`sCountry
 • Glenn de Koning
  Glenn de Koning

  Vanaf595 Zangers

  FeestLevenslied / volks
 • Andy Dellenoy one-man-band
  Andy Dellenoy one-man-band

  Vanaf595 Zangers

  AchtergrondmuziekAllround
Bart Reinders boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bart Reinders online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bart Reinders net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bart Reinders beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bart Reinders liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bart Reinders wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bart Reinders boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.