Search icon

Bart van der Stelt

Bart van der Stelt

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bart van der Stelt is geboren op 15 november 1989 in Raamsdonksveer, woonachtig in het Brabantse dorpje Dussen. De hobby van Bart is altijd muziek geweest. Van jongs af aan deed Bart mee aan verschillende play-back shows in het dorp, waar hij samen met een vriendin menig keer de eerste prijs in de wacht sleepte. Sinds 2008 is Bart begonnen met het meezingen van verschillende liedjes. Hij heeft een aantal keer met succes bij verschillende gelegenheden gezongen, zoals bij de voetbalkantine, het timmerdorp, de kermis en op verschillende feestjes en partijen. Vanwege dit succes is het balletje aan het rollen gegaan, alles heeft Bartin het werk gesteld om zijn droom te laten uitkomen: zingen! Niet lang daarna kwam in eigen beheer zijn eerste single ‘He lieve schat ga met me mee’ uit. Via de bekende producer André Kooiman kwam Bart uit bij Hans van Aalst , deze zag direct dat Bart talent heeft. De single van Bart ‘Ik wil jou voor het leven’ is Bart zijn eerste landelijke release met twee super feestliedjes, die je nu al in de zomerse sferen brengen. Anno 2011 brengt de single “Jij bent een mooie meid” weer een stap dichter bij zijn droom.
Shows:
 • Bart van der SteltPrijs op aanvraag
Genres
AllroundFeestLevenslied / volksPopSoulTop 40

 • Alberto Nicolay
  Alberto Nicolay

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Mike van Dijk
  Mike van Dijk

  Vanaf695 Zangers

  FeestFout
 • Francesco Napoli
  Francesco Napoli

  Op aanvraag Zangers

  Pop

Bart van der Stelt boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bart van der Stelt beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bart van der Stelt liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bart van der Stelt wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bart van der Stelt boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.