Search icon

Bart van Loon

Bart van Loon

Artiesten
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Direct boeken met goedkeuring

Aanvragen
Muziek is een belangrijke factor om een feest of evenement te doen laten slagen. Indien u besluit om Bart uit te nodigen dan kiest u voor de perfecte muzikale invulling en kwaliteit. U kunt Bart boeken voor een optreden van 30 minuten of 2 keer 30 minuten of voor een avondvullend programma. Hij neemt het podium in beslag, knalt tijdens elke optreden en laat het gehele publiek uit zijn dak gaan. Bart heeft een allround repertoire dat volledig aansluit op uw wensen van uw feest of evenement. Zijn podiumpresentatie en een kippenvel bezorgende stemgeluid zorgen ervoor dat Bart van Loon veelgevraagd is op verjaardagen, personeelsfeesten, bruiloften, festivals en events. Daarnaast is Bart ook te boeken als Rene Froger lookalike of Rudi Rozenberg en met z’n kindershow Kids in Concert, de muzikale kindershow waarbij de kinderen de hoofdrol spelen! Bart van Loon neemt de kinderen mee op een muzikale reis met als eindpunt hun eigen concert. Voor het concert plaats kan vinden leren de kinderen liedjes, dansen en spelen op diverse instrumenten. Tijdens het finale lied staan alle kinderen stralend mee te spelen op hun eigen instrumenten, te dansen en te zingen. Een zeer interactieve show met, voor en door kinderen. Kids in Concert is er voor kinderen van 2 t/m 12 jaar, maar stiekem ook een beetje voor hun ouders! Er wordt op professionele wijze een muzikale show neergezet die voor zowel de kinderen als ouders onvergetelijk zal zijn.
Shows:
 • Bart van LoonVanaf695
Genres
Levenslied / volksTop 40TributeAllroundFeestFoutPop

Videos
 • Matthijs Koning
  Matthijs Koning

  Op aanvraag Zangers

  CeremonieFeest
 • Guus Bok
  Guus Bok

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop
 • Henk Damen
  Henk Damen

  Vanaf1295 Zangers

  Levenslied / volks

Bart van Loon boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bart van Loon beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bart van Loon liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bart van Loon wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bart van Loon boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.