Search icon

Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik

Q and A
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Foto: _11A1992©EvaBroekema

Bastiaan van Schaik biografie

De in Amsterdam geboren Bastiaan van Schaik, heeft na de middelbare school de opleiding “Small Business” gevolgd aan de Hogeschool van Haarlem. Daarna rolde hij in het styling vak door middel van het assisteren van stylist Maarten Spruyt. Na enkele jaren voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers te hebben gewerkt werd hij in 2000 fashion director voor ‘AvantGarde’, op dat moment het meest gezag hebbende magazine op het gebied van mode. Hier is hij is 2009 mee gestopt. Sinds 2004 is hij ook verbonden als creative director voor Briljant, een unieke glossy voor de optiek branch. In 2005 was Bastiaan geregeld te zien bij RTL Boulevard als lifestyle deskundige. ‘AvantGarde Men’ werd gelanceerd in 2006 waar hij eveneens creative director voor was tot 2009. Sinds 2007 is Bas verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse ‘C’est Brillant’ modeshow tijdens de ‘Amsterdam Fashion Week’ waar jong ontwerptalent geïntroduceerd wordt aan de international pers en inkopers. Voor drie seizoenen werkt deze ‘Uberstylist’ ook mee als coach van ‘Hollands Next Topmodel’ en ‘Benelux Next Topmodel’ waar hij met ferme doch rechtvaardige hand modellen in spé naar de titel probeert te leiden. Als creative director voor de website ‘shopvip.com’ is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen welke collecties er worden verkocht. Bastiaan is bedenker en host van het jaarlijkse evenement Bastiaan’s Bazar. Een markt voor hedendaagse mode met een mix van Fashion, Glamour, Stijl, Beauty and Trends waar de grootste mode- en lifestyle labels hun nieuwste collecties presenteren en in hun ‘markt-kraampjes’ te koop aanbieden. Bastiaan zit ook in verschillende jury’s zoals: Sasha Golden Heel Award en de prestigieuze Pers Award. Deze wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Dutch Fashion Awards. Regelmatig is onze mode expert ook te zien bij verschillende media zoals RTL Boulevard en Shownieuws. Midden april komt Bastiaans spraakmakende kookboek uit, waar hij aan tafel schuift bij topmodellen zoals Kim Feenstra, Renate Verbaan, Patricia van der Vliet, Mariana Verkerk, Daphne Deckers, en Irene van de Laar. Tijdens het koken, het dineren en de afwas vraagt Bastiaan de meiden het hemd van het lijf. Bastiaan speelde en grote rol in het nieuwe NET 5 programma ‘Stylist van de Sterren’. Ook komt er weer een nieuw seizoen van ‘Benelux Next Topmodel’ aan.
Shows
Bastiaan van Schaik
Bastiaan van Schaik

Prijs op aanvraag


 • Johan Derksen
  Johan Derksen

  Vanaf3750 Q and A

 • Ad Janssen
  Ad Janssen

  Op aanvraag Q and A

 • Ellemieke Vermolen
  Ellemieke Vermolen

  Op aanvraag Q and A

Bastiaan van Schaik boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bastiaan van Schaik online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bastiaan van Schaik net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Q and A boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Q and A direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bastiaan van Schaik beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Q and A boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bastiaan van Schaik liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bastiaan van Schaik wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bastiaan van Schaik boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Q and A meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.