Search icon

Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik

Q & A
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Foto: _11A1992©EvaBroekema

Bastiaan van Schaik biografie

De in Amsterdam geboren Bastiaan van Schaik, heeft na de middelbare school de opleiding “Small Business” gevolgd aan de Hogeschool van Haarlem. Daarna rolde hij in het styling vak door middel van het assisteren van stylist Maarten Spruyt. Na enkele jaren voor verschillende tijdschriften en opdrachtgevers te hebben gewerkt werd hij in 2000 fashion director voor ‘AvantGarde’, op dat moment het meest gezag hebbende magazine op het gebied van mode. Hier is hij is 2009 mee gestopt. Sinds 2004 is hij ook verbonden als creative director voor Briljant, een unieke glossy voor de optiek branch. In 2005 was Bastiaan geregeld te zien bij RTL Boulevard als lifestyle deskundige. ‘AvantGarde Men’ werd gelanceerd in 2006 waar hij eveneens creative director voor was tot 2009. Sinds 2007 is Bas verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse ‘C’est Brillant’ modeshow tijdens de ‘Amsterdam Fashion Week’ waar jong ontwerptalent geïntroduceerd wordt aan de international pers en inkopers. Voor drie seizoenen werkt deze ‘Uberstylist’ ook mee als coach van ‘Hollands Next Topmodel’ en ‘Benelux Next Topmodel’ waar hij met ferme doch rechtvaardige hand modellen in spé naar de titel probeert te leiden. Als creative director voor de website ‘shopvip.com’ is hij medeverantwoordelijk voor het bepalen welke collecties er worden verkocht. Bastiaan is bedenker en host van het jaarlijkse evenement Bastiaan’s Bazar. Een markt voor hedendaagse mode met een mix van Fashion, Glamour, Stijl, Beauty and Trends waar de grootste mode- en lifestyle labels hun nieuwste collecties presenteren en in hun ‘markt-kraampjes’ te koop aanbieden. Bastiaan zit ook in verschillende jury’s zoals: Sasha Golden Heel Award en de prestigieuze Pers Award. Deze wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse Dutch Fashion Awards. Regelmatig is onze mode expert ook te zien bij verschillende media zoals RTL Boulevard en Shownieuws. Midden april komt Bastiaans spraakmakende kookboek uit, waar hij aan tafel schuift bij topmodellen zoals Kim Feenstra, Renate Verbaan, Patricia van der Vliet, Mariana Verkerk, Daphne Deckers, en Irene van de Laar. Tijdens het koken, het dineren en de afwas vraagt Bastiaan de meiden het hemd van het lijf. Bastiaan speelde en grote rol in het nieuwe NET 5 programma ‘Stylist van de Sterren’. Ook komt er weer een nieuw seizoen van ‘Benelux Next Topmodel’ aan.
Shows:
 • Bastiaan van SchaikPrijs op aanvraag

 • Jelte Sondij
  Jelte Sondij

  Op aanvraag Q & A

 • Fajah Lourens
  Fajah Lourens

  Op aanvraag Q & A

 • Marc van der Linden
  Marc van der Linden

  Op aanvraag Q & A

Bastiaan van Schaik boeken doe je zelf!

Q & A zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Q & A direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bastiaan van Schaik beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Q & A boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bastiaan van Schaik liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bastiaan van Schaik wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bastiaan van Schaik boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.