Search icon

BB'87

BB'87

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Het "ska orkest" de Beatbusters waren niet alleen in Nederland maar ook over de landgrenzen heel geliefd. De Ska band BB'87 zet dit voort door op de origineel manier de zaal plat te spelen. In 1987 begon een vriendengroep uit de Betuwe samen een bandje. Dit groeide uit tot een van de grote namen in de Nederlandse muziekscene. "Ska orkest" de Beatbusters hebben voor bijna alle zalen en festivals van Nederland het publiek getrakteerd op een spetterende show met hun mix van uptempo ska met reggae-breaks afgewisseld door rustigere varianten van de ska. Ook buiten de landsgrenzen (o.a. België, Duitsland, Zwitserland, Italië en Spanje) waren de Beatbusters een graag geziene act . “Boertjes uit de Betuwe spelen volle zalen plat!” “de trots van de Betuwe op muziekgebied”, "het beste live-entertainment in Nederland van dit moment": een selectie krantenkoppen die prijkten in de kranten tussen 1987 en 2003. De bezetting van deze band is inmiddels voor 100% vervangen. De "boertjes" uit de Betuwe zijn allang geen onderdeel meer van de huidige Beatbusters. Maarrrrrrrr…… Deze ska-mastodonten hebben besloten om in de originele setting opnieuw de zalen plat te gaan spelen met de nummers die in die tijd al zoveel voetjes van de vloer kregen! Johan Steevens (gitarist en zanger), Iwan de Lang (bassist), Marco van Krieken (drummer) en Michel Steevens (toetsen), zijn tezamen: BB’87. Op het podium zullen zij worden aangevuld met een blazerssectie die ook deels uit de oude tijd stamt. Oa. Vincent van Lent (trompet), David Verheijde (sax) en Joeri Horsthuis (trombone). De leden mogen dan misschien een paar jaartjes ouder zijn geworden, de chemie op het podium is als vanouds aanwezig. Het klapt, het beukt en het is nog steeds een groot feest! In maart 2017 is het eerste album ‘Return of the Ska Originals’ uitgekomen. Deze dubbelcd staat boordevol oude knallers in een nieuwe ska-jas, maar ook originele tracks die niet eerder op cd verschenen zijn! Het afgelopen jaar hebben zij al heel wat mensen mogen vermaken. Melkweg, Appelpop, Big Rivers, Vorstin, Twentietoe. Zomaar wat namen van podia en festivals waar zij hebben gestaan, en met groot succes! Tijdsduur en prijs: - 1 uur - €900,- (excl. BTW) - Reiskosten bij de prijs inbegrepen Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op.
Shows
BB'87
BB'87

Vanaf900

Genres
Ska

Video’s
 • Kozzeltov
  Kozzeltov

  Vanaf500 Band

  BluesCountry
 • Ann May (met band)
  Ann May (met band)

  Vanaf999 Band

  PopRock
 • Jazz in je moerstaal
  Jazz in je moerstaal

  Vanaf750 Band

  Jazz
BB'87 boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct BB'87 online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van BB'87 net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is BB'87 beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat BB'87 liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van BB'87 wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je BB'87 boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.