Search icon

Beau van Erven Dorens

Beau van Erven Dorens

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Beau van Erven Dorens boeken: Beau van Erven Dorens (24 december 1970, Haarlem) gaat na het behalen van z’n Vwo-diploma studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doet maarliefst drie studies maar maakt er geen een af. Tijdens zijn studententijd is hij vooral bezig met schrijven, toneelspelen en muziek maken. Hij schrijft van 1992 tot 1994 als redacteur voor het universiteitsblad Folia. Van 1996 tot 1998 is hij redacteur van het satirisch literair studentenweekblad Propria Cures. Hij publiceert artikelen en columns in diverse bladen, zoals Blvd, Sum, Amerika, De Groene Amsterdammer, Talkies, Algemeen Dagblad, Veronica Magazine en Nieuwe Revu. Beau speelt in zijn studententijd in veel toneelstukken en musicals en probeert daarna naast zijn presentatiewerk op televisie ook zoveel mogelijk te acteren. Op televisie is hij te zien geweest in GTST, Onderweg naar Morgen, Baantjer, De Garage, TV7 en de VPRO-film De Zaak Braun. Meestal in de rol van de klassieke bal of als zichzelf. Februari 2001 maakt hij zijn debuut op het witte doek in de film Ik Ook Van Jou (naar het boek van Ronald Giphart, onder regie van Ruud van Hemert). Voor deze film moet hij maar liefst 16 kilo aankomen. Behalve als radiopresentator is Beau vanaf september 1998 met het programma Alles voor de Kijkcijfers bij RTL 4 voor het eerst als tv-presentator te zien. Vanaf oktober datzelfde jaar presenteert hij met Minoesch Jorissen RTL Live. Na twee seizoenen stapt hij over naar Veronica, waar hij met Esther Duller Big Brother 2 presenteert. Januari 2001 komt hij op de buis met Over de Balk, waar hijzelf weinig aan vindt, maar waardoor hij in maart en april Beaulywood mag maken, zijn eigen verzinsel. De vier Beaulywood-uitzendingen bereikten geen groot publiek, maar zijn volgens Beau het leukste en beste wat hij op televisie heeft gedaan.
Shows
Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens

Prijs op aanvraag


 • Astrid Joosten
  Astrid Joosten

  Op aanvraag Presentatoren

 • Pernille La Lau
  Pernille La Lau

  Op aanvraag Presentatoren

 • Lieke van Lexmond
  Lieke van Lexmond

  Op aanvraag Presentatoren

Beau van Erven Dorens boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Beau van Erven Dorens online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Beau van Erven Dorens net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Beau van Erven Dorens beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Beau van Erven Dorens liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Beau van Erven Dorens wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Beau van Erven Dorens boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.