Search icon

Beauty and the Beats

Beauty and the Beats

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Bent u op zoek naar een indrukwekkende openingsact of een show met impact, die vernieuwend werkt en waarbij uw gasten zich de act nog lang zullen herinneren? Deze act past perfect in een industriële omgeving. De act is stoer, dynamisch, sexy en heel veel staal! Bijzondere instrumenten en objecten staan fraai opgesteld op het podium. Dames in lange volle jassen betreden het podium en ‘strippen’ in een prikkelende choreografie naar de metalen kleding. Een indrukkende personage loopt het podium op in een metalen harnas. Hij bewerkt zijn kostuum met een slijptol. Ondertussen zorgen de slagwerkers voor passend geluid in een glitterregen die dansen op hun trommels. Deze act is kant-en-klaar voor uw evenement, maar… uiteraard kunnen wij deze aanpassen aan uw wensen. Slaan de slagwerksters op eigen vaten of gebruiken wij materialen van uw bedrijf. Wij hebben dit al gedaan op bouwmaterialen, auto's, wasmachines, computers enz.. Heeft u eigen ideeën? Hartstikke mooi. We denken graag met u mee over een geschikte openingsact voor uw evenement of een show om uw product, merk of samenwerking spectaculair te lanceren. Wij helpen je graag verder! Deze show kan worden uitgebreid of langer opgevoerd worden naar wens. Wilt u uw eigen product, merk of dienst in de act verwerkt hebben? Dan is dit mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op. De act zal van aanwezige techniek (geluid, licht en bediening daarvan) gebruik maken.
Shows
Beauty and the Beats
Beauty and the Beats

Vanaf1865


Videos
 • Partner Acrobatiek
  Partner Acrobatiek

  Vanaf750 Openingsacts

 • Steltlopers
  Steltlopers

  Vanaf400 Openingsacts

 • Mermaid Crystal
  Mermaid Crystal

  Vanaf800 Openingsacts

Beauty and the Beats boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Beauty and the Beats online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Beauty and the Beats net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Openingsacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Openingsacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Beauty and the Beats beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Openingsacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Beauty and the Beats liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Beauty and the Beats wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Beauty and the Beats boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Openingsacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.