Search icon

Beestenboel!

Beestenboel!

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Haal de dierentuin in huis met deze Beestenboel! Deze groep acteurs hijsen zichzelf in dierenpakken om ieder kinderfeestje een extra onvergetelijke twist te geven! In de Kom zitten een hoop beestjes, niet alleen maar vissen, zoals je ziet! Heb je even zin om flink te beesten?! Deze dierenvrienden zijn altijd in voor een dansje en een knuffel! Wilt u een evenement opleuken met het bezoek van deze mascottes dan kunnen we ze even uitlaten! De dierenvrienden weten zich altijd aan te passen aan uw gelegenheid! Een levensgroot kostuum op maat, een knuffel nog groter dan het kind! Deze looppakken zijn de ‘walking act’ op uw gelegenheid. De mascottes kunnen bijvoorbeeld ingezet worden voor reclame doeleinden. Hiervoor kan Uit de Kom een looppop of mascotte in overleg met de organisatie ontwerpen en tot uitvoering brengen. Uw bedrijf, product of dienst, sportvereniging of recreatiepark krijgt met de mascotte een eigen gezicht. Het merk wordt herkent, kinderen en de media zijn dol op deze grote knuffels! Met onze watervrienden, of uw eigen ontworpen mascotte, is het mogelijk om de uitstraling die u wilt overbrengen naar uw doelgroep, te realiseren. Uit de Kom beschikt over ervaren entertainers die de looppakken op hilarische wijze weten te bespelen. Onze mascottes worden van persmoment tot beursdeelname te allen tijde bijgestaan door een begeleid(st)er in kostuum. Deze begeleiding, aangepast naar uw wensen zal uw aanspreekpunt zijn. Eerste uur 500 euro. Ieder extra uur 100 euro (duo prijs).
Shows
Beestenboel!
Beestenboel!

Vanaf500


 • Paw Patrol
  Paw Patrol

  Vanaf1250 Karakters - meet and greet

 • Elsa
  Elsa

  Vanaf375 Karakters - meet and greet

 • Twirly Woos
  Twirly Woos

  Vanaf995 Karakters - meet and greet

Beestenboel! boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Beestenboel! online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Beestenboel! net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Karakters - meet and greet boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters - meet and greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Beestenboel! beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters - meet and greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Beestenboel! liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Beestenboel! wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Beestenboel! boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Karakters - meet and greet meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.