Search icon

Ben the Banjoman

Ben the Banjoman

Acts - clinics and shows
Beschikbaarheid opvragen

Op zijn paard trekt hij door het land, al zingend en spelend op zijn banjo. Zijn banjospel wordt ondersteund door begeleiding via de ingebouwde geluidsapparatuur, zodat Ben the Banjoman in zijn ééntje een perfecte sound weet te creëren. Of het nu gaat om een binnen- of buitenevenement. Boekingsinformatie: Straattheater act: vooral geschikt voor doorlopend publiek. Kleine versterker in paard. Bij andere feesten maximaal een uur optreden.

Ben the Banjoman - Sinterklaas

Oh, kom er eens kijken…! Nee, het is niet het paard van Sinterklaas… En het is niet de Sint… Het is Ben the Banjoman die, geheel in stijl gekleed, swingende sinterklaasliedjes ten gehore brengt… al rijdend op zijn bontgekleurde paard! Perfect voor winkelcentra etc.

Ben the Banjoman - Kerst

Ieder jaar rond kerst haalt Ben the Banjoman zijn rendier weer van stal. Als kerstman zingt Ben de mooiste kerst songs, waardoor ook op uw evenement die typische, gezellige kerstsfeer zal ontstaan. Perfect voor kerstmarkt, winkelcentrum, kerstborrel enz.

PasenBen the Banjoman - Pasen

Met Pasen kruipt Ben the Banjoman in de huid van muzikale paashaas en springt op zijn paard om zijn publiek te vermaken met vrolijke muziek. Deze act leent zich uitstekend voor winkelcentra, tuincentra, paasmarkten enz.
Shows
Ben the Banjoman
Ben the Banjoman

Vanaf565

Genres
AllroundCountryEighties / 80´sFeestInteractief / Op verzoekRock

Videos
 • Dirque du Cirque
  Dirque du Cirque

  Op aanvraag Theateracts

 • Frank den Hollander & Alina Kiers
  Frank den Hollander & Alina Kiers

  Op aanvraag Theateracts

 • Koks op Stelten
  Koks op Stelten

  Vanaf850 Theateracts

Ben the Banjoman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Ben the Banjoman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Ben the Banjoman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Ben the Banjoman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Ben the Banjoman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Ben the Banjoman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Ben the Banjoman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.