Search icon

Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show

Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show

Acts, clinics & shows
Nederlands
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Met haar zelf meegebrachte Amsterdamse kroegje bingoot Beppie het dak er af! Met haar bonte bingo machine en bijzondere bingorondes zoals een muziekbingo, sterrenbingo, moviebingo of kerstbingo is dit een spektakel met veel humor & muziek.
Ook voor een bingo op maat kunt u bij Beppie Bijsient terecht.

Tijdsduur: 2,5 uur.
inclusief geluid tot 75 pers. exclusief bingo prijzen.

Bar wordt tegen een meerprijs meegenomen  

Shows:
 • Beppie Bijsient's Bingo Bonanza ShowVanaf1595

 • Demo Dogfrisbee
  Demo Dogfrisbee

  Vanaf695 Event shows

 • Mariachi dansers en danseressen
  Mariachi dansers en danseressen

  Vanaf795 Dansshows

  Latin
 • Original Digital
  Original Digital

  Vanaf1575 Tekenaars

Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show boeken doe je zelf!

Event shows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Event shows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Event shows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Beppie Bijsient's Bingo Bonanza Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.