Search icon

Bert Louissen

Bert Louissen

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Al op jonge leeftijd was muziek zijn passie. Uren kon hij luisteren naar nummers van the Beatles, the Stones, Otis Redding, Aretha Franklin en Stevie Wonder. Op zijn zesde ontdekte hij dat improviseren op de piano een bijzonder fijne bezigheid was. De lessen op de muziekschool leidden tot de studie docerend musicus klassiek piano, die Bert in 1990 afrondde. In 1995 deed Bert als Stevie Wonder mee aan Henny Huisman’s Soundmixshow en eindigde als zevende in de finale. Verder waren er televisieoptredens in Nederland Muziekland, Koffietijd, de vijf uur show en Jos op 1. In 1996 was Bert te zien in de Tros tv-special rond het optreden van Laura Fygi in Theater Carré in Amsterdam. In de tweede helft van de jaren negentig heeft hij ruime studio-ervaring opgedaan met het opnemen en produceren van cd’s, het maken van orkestbanden, het uitwerken van liedjes van artiesten en het ontwerpen en uitvoeren van radiocommercials. Tegenwoordig treedt Bert als pianist/zanger op bij diverse gelegenheden Het repertoire is omvangrijk en variëert van muziekstijlen vanaf 1960 tot heden. Van jazz tot blues, easy-listening tot rock-and-roll, ballads tot disco en soul, zowel Nederlands- als Engelstalig. De keuze van de liedjes wordt aangepast aan de sfeer van de avond. In 2001 nam Bert de CD “Mixed with Love” op. Naast bestaande nummers bevat deze cd twee eigen werken. Alle instrument- en zangpartijen zijn door hem ingespeeld en gezongen.
Shows:
 • Bert LouissenVanaf650
Genres
AchtergrondmuziekBluesDiscoJazzRock & RollSeventies / 70`sSixties / 60`sSoul

 • René van Kooten
  René van Kooten

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • Dries Roelvink
  Dries Roelvink

  Op aanvraag Zangers

  FoutLevenslied / volks
 • Dennis Baars
  Dennis Baars

  Op aanvraag Zangers

  Levenslied / volksPop

Bert Louissen boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bert Louissen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bert Louissen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bert Louissen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bert Louissen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.