Search icon

Beyonce imitatie

Beyonce imitatie

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Boek nu de tribute van een van de populairste zangeressen van dit moment: Beyonce Knowles. De kwaliteit van deze Engelse zangeres is ongekend en het entertainment gehalte is hoog zoals u van onze ongeëvenaarde look-a-likes en tributes gewend bent. De grootste hits komen voorbij in een half uur durende show: Crazy in love, If I were a boy, Single Ladies (Put a ring on it) etc. Wij boeken ook een Lady Gaga Tribute, u kunt deze ook samen boeken zodat de hits: Telephone en Video Phone vertolkt kunnen worden.
Shows
Beyonce imitatie
Beyonce imitatie

Vanaf2595

Genres
Pop

 • Helene Fischer look-a-like Caro
  Helene Fischer look-a-like Caro

  Vanaf1795 Imitators

  FeestLevenslied / volks
 • André van Duin (imitator)
  André van Duin (imitator)

  Vanaf1495 Imitators

  FeestFout
 • Helene Fischer Tribute – Natascha
  Helene Fischer Tribute – Natascha

  Vanaf1495 Imitators

  Apres-skiFeest
Beyonce imitatie boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Beyonce imitatie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Beyonce imitatie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Beyonce imitatie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Beyonce imitatie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.