Search icon

Bianca Graf

Bianca Graf

Artiesten
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze powervrouw staat al vele jaren op de búhne en vooral in het Duitse MDR gebied bekend. Daar is ze dan ook regelmatig op tv te zien en op de radio te horen, ook al zijn vele songs van Bianca Graf ook in geheel Duitsland een hit geworden. Door Bianca Graf haar veelzijdgheid is ze een garantie voor succes tijdens welk feest dan ook. Gala’s, Schlagerfeesten of besloten feesten zoals bedrijsfeesten en bruiloften. Ze zingt haar eigen hits en bekende Duitse Schlagers en internationale hits. Bianca Graf is zeer internationaal en jaarlijks wel op een cruise schip om tijdens zo’n cruise optredens te verzorgen. De ene keer is ze op een cruise naar Groenland en de andere keer op de Middellandse zee. Bianca Graf heeft een zangopleiding gehad aan het concervatorium en is een gedegen zangeres die ook met liveband op kan treden. Voor de kerst heeft Bianca Graf een speciaal “Weihnachtsprogramma” met bekende en eigen kerstsongs.
Shows
Bianca Graf
Bianca Graf

Vanaf1595

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Fenn-Live Toetsenist / Zangeres
  Fenn-Live Toetsenist / Zangeres

  Vanaf450 Zangeressen

  AchtergrondmuziekAllround
 • Paula Snoeren
  Paula Snoeren

  Op aanvraag Zangeressen

  Dance ClassicsEighties / 80´s
 • Rochelle
  Rochelle

  Op aanvraag Zangeressen

  DancePop
Bianca Graf boeken doe je zelf!
Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bianca Graf beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bianca Graf liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bianca Graf wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bianca Graf boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.