Search icon

Big Bugs

Big Bugs

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Vier levensgrote kevers zullen ineens overal verschijnen. Maar uiteraard geen reden tot paniek want de boswachter heeft alles onder controle!
“De enorme glimmende insecten maakten kennelijk zoveel indruk, dat ik er later inderdaad nog van gedroomd heb.“― Guinnessbooksandrecords. Nederland Leest
Vier grote levensechte kevers verschijnen in het midden van de stad , of in een museum of een winkel center. De ‘Kafkaiaanse’ parade, bestaand uit een gigantische kakkerlak: een enorme lievenheersbeest: een vliegend hert en een prachtkever gaat op rampage door de straten, wat voor veel ‘paniek’, gillen, lachen en sensatie onder het publiek zorgt. Big Bugs worden begeleid door De Boswachter die de beesten een beetje in de gaten probeert te houden. ‘Geen paniek! We hebben alles onder controle! ‘ roept hij, terwijl de verbaasde menigte deinst verschrikt terug.
De hilariteit neemt toe als de duizelende, chaos genererende ‘happening’ zich ontpopt tot een cirkelvoorstelling waarbij De Boswachter voert een show met de kevers uit met veel komische situaties tot gevolg!
Big Bugs Show is in het repertoire dat sinds 2012 met een groot succes wordt op vele internationale (straat) theater festivals, poppen festivals, arts & culture festivals, music/dance festivals en stad festivals door heel Europa en daarbuiten. Daarnaast is deze act ook een buitengewone aanvulling voor bedrijfs- en publiek evenementen: evenementen met het thema groen, duurzaam en milieu: bij opening van een museum of tentoonstelling.
Shows
Big Bugs
Big Bugs

Vanaf1250


 • Buikdanseres Ashvini
  Buikdanseres Ashvini

  Vanaf300 Dierenacts

 • Kamelen Ritjes
  Kamelen Ritjes

  Vanaf895 Dierenacts

 • Trouwbehoeftige
  Trouwbehoeftige

  Vanaf250 Animatie acts

Big Bugs boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Big Bugs online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Big Bugs net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Dierenacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dierenacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Big Bugs beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dierenacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Big Bugs liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Big Bugs wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Big Bugs boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Dierenacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.