Search icon

Big Sister's Watching You

Big Sister's Watching You

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een TV-(plasma) scherm bij binnenkomst van de locatie is niets nieuws. Maar een scherm dat reageert op gasten, dat is spectaculair! Hé, een persoon in beeld. Ze praat ….., ze begroet me, ze heeft het tegen mij en praat over … mij?! Een schichtige blik over de schouders leert de verbouwereerde gast dat er niemand is maar ze worden blijkbaar toch in de gaten gehouden. Hoe kan het dat de persoon in beeld precies weet hoe de gasten gekleed gaan, hoe de haardracht is, wat de leeftijden zijn, zelfs de namen weet ze en de laatste nieuwtjes! Daarbij hoort ze ook wat er gezegd wordt. De uitgesproken en vooral ongenuanceerde feedback van de voyeur mist haar uitwerking niet en ontlokt bij menigeen een reactie! Tegen een meerprijs is het mogelijk de beelden van deze ontvangst te laten zien en horen in de feestruimte vanaf een groot projectiescherm. Omdat de act vaak als welkoms act wordt ingezet is het mogelijk om de actrices na de ontvangst in te zetten als antimatrices. Ze doen dat bij voorkeur in het typetje waarin de gasten hen via het beeldscherm hebben leren kennen. Het is echter ook mogelijk om andere typetjes te kiezen. Dit gebeurt uiteraard in overleg.
Shows
Big Sister's Watching You
Big Sister's Watching You

Vanaf2000


 • Angelo de muzikale showbeer
  Angelo de muzikale showbeer

  Vanaf345 Animatie acts

 • Martinus Zotteklep
  Martinus Zotteklep

  Vanaf375 Animatie acts

 • Mr Choco en Mvr Melk
  Mr Choco en Mvr Melk

  Vanaf695 Animatie acts

Big Sister's Watching You boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Big Sister's Watching You online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Big Sister's Watching You net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Big Sister's Watching You beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Big Sister's Watching You liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Big Sister's Watching You wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Big Sister's Watching You boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.