Search icon

Birgit Schuurman

Birgit Schuurman

Artiesten
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Birgit Schuurmann heeft al een kleurrijke carrière achter de rug en haar toekomst kent geen grenzen. Als Birgit 18 is zet ze haar stappen in de muziekwereld als zangeres in de dance-formatie In-tense. En nu, 17 jaar later, heeft ze drie solo-albums, een televisieserie, meerdere programma’s als presentatrice, vele korte films, bioscoopfilms, theaterstukken en musicals op haar naam staan. Birgit debuteert als solo-zangeres met het album Few Like Me (2001) gevolgd door Sticky Tales in 2005. Haar debuutalbum voor de Amerikaanse markt, True Stories I Made Up, verschijnt in 2007. Maar het blijft niet bij muziek maken. Birgit presenteert het kinderprogramma Wacky Wake Up bij Fox Kids en Countdown bij Veronica. En in 2012 presenteert ze het programma “TLC over…” voor de vrouwenzender TLC. In 2004 debuteert Birgit als actrice in de bioscoopfilm Floris en dit blijft niet onopgemerkt. Zo speelt ze o.a. hoofdrollen in de tv-serie Lieve Lust, de musical De Jantjes, de toneelstukken Sexual Perversity en Extreem, High Heels in Concert en schittert ze in de musical The Last 5 Years. Een ontroerende musical over een hartverscheurende liefde. Voor deze musical wint ze in 2007 een John Kraaijkamp Musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol in een kleine musical. Verschillende losse theaterproducties volgen: In 2009 is Birgit de special guest tijdens de tour Rockopera in Concert van het Koninklijke Luchtmacht orkest. En in september 2010 krijgen Birgit en haar collega’s lovende kritieken voor het muziekprogramma Muzikale Helden in De Kleine Komedie. Op filmgebied zit Birgit ook niet stil: Na Floris volgt een kleine rol in Nadine en in 2010 is het volop feest: Birgit staat op de set van drie speelfilms. De Eetclub, Dik Trom en Lotus mogen op de stralende, innemende, en intense aanwezigheid van Birgit rekenen. En in Black Out, de veelgeprezen actie-komedie onder de regie van haar man Arne Toonen, speelt Birgit een bescheiden maar heftige rol. Voor het eerst op het witte doek naast zus Katja. In 2011 gaat Birgit haar langgekoesterde droom in vervulling: Ze staat in het theater met haar eerste liedjesprogramma “Het Grote Verlangen”. De reacties op deze voorstelling zijn zo enthousiast dat Birgit najaar 2012 Birgit weer met dit programma op tournee gaat. En ook deze zomer zit Birgit alles behalve stil . Zo staat ze op de Parade (in Utrecht) met “Het Grote Verlangen” en draait ze voor de speelfilm “Bro’s before Ho’s”. En 8 september gaat “50 tinten…de parodie” in première. Hierin zal Birgit de hoofdrol van Anastacia Steele vertolken. “50 tinten…de parodie” wordt nu al genoemd als de theaterhit van het nieuwe seizoen. Een hilarische en spannende muziektheater voorstelling met een topcast!
Shows:
 • Birgit SchuurmanPrijs op aanvraag
Genres
AllroundPop

Videos
 • Jorieke Sterken
  Jorieke Sterken

  Op aanvraag Zangeressen

  CountryRock
 • Sietske van der Bijl
  Sietske van der Bijl

  Vanaf1250 Zangeressen

  AllroundFeest
 • Maaike Vos
  Maaike Vos

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundFunk

Birgit Schuurman boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Birgit Schuurman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Birgit Schuurman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Birgit Schuurman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Birgit Schuurman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.