Search icon

Black Acid

Black Acid

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Black Acid is na mee te touren met de Popronde van 2017 een steeds bekendere naam aan het worden. Deze rapgroep is met zijn funky beats en teksten een compleet nieuw genre aan het ontwikkelen en met succes! In 2016 bundelden een aantal creatieve breinen hun krachten om het collectief Black Acid te vormen. Dit zijn Smitty, Dash, Ros en DMY. Samengebracht door, maar niet beperkt tot, een passie voor het maken van muziek. Hun missie? De wereld kennis laten maken met een nieuwe sound, die het beste te omschrijven is als: “alternatieve trap met punk in de mix”. Dat deze sound in de smaak begint te vallen bij het grote publiek, blijkt wel uit cijfers van de bekendere streaming platforms. Debuut EP ‘Beter Nu Dan Nooit’ (2016) heeft het collectief al meer dan 150.000 streams op Spotify opgeleverd. Op YouTube zijn de videoclips ‘Eigen Schuld’ en ‘Anne Maré’ respectievelijk inmiddels 81.000 en 54.000 keer bekeken. Daarnaast heeft Black Acid afgelopen jaar bij menig event het podium mogen betreden. Zo was het collectief live te zien op: Woo Hah! Festival 2017, Vestival 2017, Grow Festival 2017, Nieuw West bij ‘De School’ en SMIB x TNO Fest 2017. Ook meerdere poppodia werden met de grond gelijk gemaakt: Black Acid trad o.a. op in Tilburg, Heerlen, Apeldoorn, Duycker in Hoofddorp en P60 in Amstelveen. Daar komt bij dat ‘Black Acid Invites’ als een succes de boeken in is gegaan. Dit event, dat op 17 juli 2017 plaatsvond, werd door Black Glitz (MGMT Black Acid) georganiseerd en was volledig uitverkocht. Er was een divers publiek aanwezig en sprake van een geweldige vibe. Over leeftijd werd aan de deur niet moeilijk gedaan, maar de bezoekers bestonden voornamelijk uit jongeren van 12 t/m 22 jaar. Als klap op de vuurpijl werd het succes van Black Acid opgemerkt door 3voor12. Dit platform besloot om het talentvolle collectief in 2017 een podium aan te bieden. Met dank aan 3voor12 toert Black Acid momenteel mee met de Popronde. Ook werd de groep uitgenodigd om een liveoptreden te komen doen in de studio van 3voor12, wat veel toffe reacties heeft opgeleverd.
Shows
Black Acid
Black Acid

Vanaf875

Genres
Rap

Videos
 • Young Teach
  Young Teach

  Vanaf500 Rappers

  FeestFout
 • Yung Internet
  Yung Internet

  Op aanvraag Rappers

  RapUrban
 • ANBU
  ANBU

  Op aanvraag Rappers

  Rap
Black Acid boeken doe je zelf!
Rappers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Rappers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Black Acid beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Rappers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Black Acid liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Black Acid wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Black Acid boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Rappers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.