Search icon

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Alles blijft anders Drie eenvoudige woorden, waar lang over is nagedacht en die precies verwoorden waar BLØF op dit moment staat: we doen hetzelfde, we zijn wie we zijn, maar dan anders. Drie woorden die een frisse, nieuwe toon aangeven. Tegelijkertijd verwijst de titel van het tiende BLØF album naar de dood van drummer Chris Götte. Als het album in het voorjaar van 2011 verschijnt is het tien jaar geleden dat Chris door een motorongeval om het leven kwam. “Zonder hem blijft alles anders”, zegt Peter Slager van BLØF. “Hij is altijd bij ons gebleven, heeft zijn stempel op de band gedrukt en zijn invloed is onvergetelijk. Dat willen wij in ere houden.” Toch is Alles blijft anders geen album dat in het verleden blijft hangen. Het is een nieuw begin, een vooruitblik op de jaren die nog komen. “We zijn allemaal ouder geworden, onze levens zijn veranderd, maar we voelen nog altijd dezelfde hartstocht, zijn nog steeds jonge honden. Meer dan ooit hebben we de ambitie de beste en grootste band van Nederland te zijn en te blijven.We willen nog zeker tien jaar op dit niveau door. Dit album is daarvan het begin.” Op dit tiende album klinkt BLØF fris en jeugdig, maar ook pittig en doorleefd. Als een gitaarband, een rockband, met toetsenist Bas Kennis als volwaardige tweede gitarist. Alles blijft anders is een stevig album, met weinig ballads, maar vooral rocksongs. Het is volgens Peter Slager een optimistische, positieve en begrijpelijke plaat. Recht voor zijn raap, in zowel tekst als muziek. De twaalf liedjes zijn hoopgevend van toon en gaan over veranderingen ten goede. “We willen mensen ervan bewust maken dat dingen altijd beter kunnen. En dat hoeft niet ingewikkeld of beangstigend te zijn. We willen ze moed inspreken, lef geven.” De teksten gaan over veranderingen op het persoonlijke vlak, maar zijn soms ook een reactie op veranderingen in de maatschappij. “Er heerst zoveel angst en cynisme,mensen missen het geloof in zichzelf, of in anderen.

BLØF boeken of inhuren

BLØF is een van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits. Sinds hun oprichting in 1992 bracht de band 12 studio-albums uit en sleepte diverse muziekprijzen en awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Sinds 2006 organiseert BLØF jaarlijks haar eigen meerdaagse festival Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland, de thuishaven van de band. Het nieuwe album AAN telt in totaal veertien tracks, die zijn opgenomen in onder meer Fattoria Musica in Osnabrück, Duitsland en Real World Studios bij het Engelse Bath. Voor dit album werkte BLØF samen met producers Dries Bijlsma (Typhoon), Ferdy van der Singel (Rita Zipora), Huub Reinders en Rob Peters. De keuze voor deze producers en de toevoeging van strijkers, blazers en beats geven AAN een nieuw en eigentijds geluid. Een frisse start voor BLØF. Zanger Paskal Jakobsen: “Wij vinden AAN onze meest kleurrijke plaat sinds Umoja. We zijn ontzettend trots op dit album en kunnen niet wachten om ons nieuwe geluid te laten horen.”
Shows
BLØF
BLØF

Prijs op aanvraag

Genres
PopRock

Videos
 • Rik Vinke
  Rik Vinke

  Vanaf750 Band

  AllroundCountry
 • Showaddywaddy
  Showaddywaddy

  Op aanvraag Band

  Eighties / 80´sSeventies / 70`s
 • One Revolution Band
  One Revolution Band

  Vanaf750 Band

  DanceReggae
BLØF boeken doe je zelf!
Band boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Band direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is BLØF beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Band boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat BLØF liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van BLØF wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je BLØF boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Band meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.