Search icon

BlingBling Buffet

BlingBling Buffet

Kook workshops
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Maak je eigen BlingBling clip, broche of hanger van recycle materiaal zoals sieraden. Dankzij deze sfeervolle theatrale setting is het op elk evenement een succes! Recycle materialen en sieraden zijn de ingrediënten van dit -met recht- schitterende buffet! Stel je eigen BlingBling gerecht samen van de mooiste recycle materialen. Schuif aan, schep op en maak unieke creaties onder een gouden prieel. Sfeervol creëren in een prachtige theatrale setting. Het is hartstikke leuk en iedereen 6+ kan het. Dat wil jij toch ook!? Wat gaan we doen: Je maakt een coole clip, stoere broche of opvallende hanger op basis van een Nespresso cupje. Wow, prachtig, fantastisch, origineel! Of ze nou aanschuiven of niet, de complimenten van festivalgangers zijn niet van de lucht. De zilveren caravan, het gouden prieel en het schitterende buffet zijn een echte blikvanger. Een mooie en sfeervolle aanvulling op je festival. Wat denk je bijvoorbeeld van een ludieke aanvulling op je foodtruckfestival! Kinderen zijn de grootste fan. Maar ook heel wat dames, en soms een heer, zijn niet weg te slaan bij het buffet. Prijs vanaf - 495,- (excl. BTW) voor 4 uur - Reiskosten eerste 300 km gratis. Daarna 0,30 per km. Let op: Prijs & tijd zijn indicatief! Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en prijzen ontvangen, neem dan vrijblijvend contact op
Shows
BlingBling Buffet
BlingBling Buffet

Vanaf495


Videos
 • Print je Pannenkoek
  Print je Pannenkoek

  Vanaf595 Kook workshops

 • Puur Gianni - Pizzabakker op locatie
  Puur Gianni - Pizzabakker op locatie

  Vanaf255 Koks and Chefs

 • Andrea van Lieshout
  Andrea van Lieshout

  Vanaf2750 Koks and Chefs

BlingBling Buffet boeken doe je zelf!
Kook workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kook workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is BlingBling Buffet beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kook workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat BlingBling Buffet liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van BlingBling Buffet wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je BlingBling Buffet boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kook workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.