Search icon

Bloem & Bloempje

Bloem & Bloempje

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Verander jouw winkelcentrum in een bloemenzee voor Moederdag. Bloem en Bloempje zorgen voor een uniek karakter op straat en geven de gasten iets wat zij niet vaak meemaken. Deze vriendelijke, fleurige en vrolijke bloemendames stralen één en al energie uit! In hun energieke en fleurige kostuums wandelen zij door uw winkelcentrum en verrassen uw vrouwelijke gasten met een welverdiend cadeau, dit ter ere van Moederdag. Wij kunnen u garanderen dat uw gasten deze attentie graag in ontvangst nemen en thuis in geuren en kleuren vertellen over dit fleurige duo. Dit bijzondere duo is mobiel inzetbaar en heeft daardoor een hoog bereikbaarheid. Voor deze activiteit zorgt u zelf voor het uitdeelmateriaal. Bloem en Bloempje zorgen voor het verspreiden ervan. - De prijs van Bloem & Bloempje bedraagt €595,00 exclusief 6% BTW. - Bij de prijs zijn de eerste 50 gereden kilometers inbegrepen, restkilometers worden berekend tegen €0,39 per gereden kilometer vanaf Monster. - Per dagdeel tot 4 x 45 minuten Bij Bloem & Bloempje wordt het volgende meegeleverd: - 2 acteurs in bijpassend kostuum
Shows
Bloem & Bloempje
Bloem & Bloempje

Vanaf595


 • De Rotterdamsche Viswijven
  De Rotterdamsche Viswijven

  Vanaf500 Animatie acts

 • Superhelden Academy (6+)
  Superhelden Academy (6+)

  Vanaf945 Animatie acts

 • Locoburgemeester
  Locoburgemeester

  Vanaf450 Animatie acts

Bloem & Bloempje boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bloem & Bloempje online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bloem & Bloempje net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bloem & Bloempje beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bloem & Bloempje liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bloem & Bloempje wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bloem & Bloempje boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.