Search icon

Bob van Veen

Bob van Veen

Artiesten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bob van Veen is 41 jaar geleden geboren in Hilversum. Bij Bob thuis werd altijd Nederlandstalige muziek gedraaid waardoor Bob al op jonge leeftijd alle bekende hits uit volle borst meezong. Op 14 jarige leeftijd kreeg Bob van zijn vader zijn eigen karaoke installatie en oefende hiermee op zolder totdat hij zijn eerste optreden kreeg op een bruiloft. Dit groeide uit tot vele optredens voor evenementen en in de kroegen door het hele land. In 2014 kwam Bob met zijn eerste singel ‘’Over En Uit’’ dit nummer is vaak te horen op regionale tv en radiozenders. Voor het tv programma in 2015 op RTL5 heeft Bob voor zijn toen nog ongeboren zoontje een nummer geschreven. ‘’ Geen Liefde Zo Blind’’. Dit met succes tot vele ouders omdat het voor iedereen erg herkenbaar is. Ondertussen heeft Bob niet stil gezeten en heeft hij samen met Ger Oerlemans in september 2016 zijn nummer ‘’Alles Wordt Anders’’ uitgebracht. Juni 2017 kwam Bob met het nummer "Ik Wil Jou" uit. Nu tussen de optredens door heel het land door is Bob weer druk bezig met nieuwe nummers.
Shows:
 • Bob van VeenVanaf995
Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Ray Klaassen
  Ray Klaassen

  Vanaf750 Zangers

  AllroundPop
 • René van Kooten
  René van Kooten

  Op aanvraag Zangers

  AllroundFeest
 • Mart Hoogkamer
  Mart Hoogkamer

  Op aanvraag Zangers

  FeestLevenslied / volks

Bob van Veen boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bob van Veen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bob van Veen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bob van Veen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bob van Veen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.