Search icon

Bob van Veen

Bob van Veen

Artiesten
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Bob van Veen is 41 jaar geleden geboren in Hilversum. Bij Bob thuis werd altijd Nederlandstalige muziek gedraaid waardoor Bob al op jonge leeftijd alle bekende hits uit volle borst meezong. Op 14 jarige leeftijd kreeg Bob van zijn vader zijn eigen karaoke installatie en oefende hiermee op zolder totdat hij zijn eerste optreden kreeg op een bruiloft. Dit groeide uit tot vele optredens voor evenementen en in de kroegen door het hele land. In 2014 kwam Bob met zijn eerste singel ‘’Over En Uit’’ dit nummer is vaak te horen op regionale tv en radiozenders. Voor het tv programma in 2015 op RTL5 heeft Bob voor zijn toen nog ongeboren zoontje een nummer geschreven. ‘’ Geen Liefde Zo Blind’’. Dit met succes tot vele ouders omdat het voor iedereen erg herkenbaar is. Ondertussen heeft Bob niet stil gezeten en heeft hij samen met Ger Oerlemans in september 2016 zijn nummer ‘’Alles Wordt Anders’’ uitgebracht. Juni 2017 kwam Bob met het nummer "Ik Wil Jou" uit. Nu tussen de optredens door heel het land door is Bob weer druk bezig met nieuwe nummers.
Shows
Bob van Veen
Bob van Veen

Vanaf995

Genres
Levenslied / volks

Video’s
 • Maurice Andreas - 70s en 80s show
  Maurice Andreas - 70s en 80s show

  Vanaf400 Zangers

  Dance ClassicsDisco
 • Luckyfella
  Luckyfella

  Op aanvraag Zangers

  AllroundCeremonie
 • Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"
  Crazy Harder "World's Most Famous Crazy Popstar"

  Vanaf1995 Zangers

Bob van Veen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bob van Veen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bob van Veen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bob van Veen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bob van Veen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bob van Veen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bob van Veen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.