Search icon

Boba Phatt

Boba Phatt

DJ's
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Undergroud House, Tech House, Techno, Rave, Mininal & Electronica Music DJ & Producer "Space sounds"
Boba Phatt has his signature suite in where he next to the Star Wars movies also DJ's / performes in!! Bookings for performing/DJing: parties, discoteques, festivals, ... Boba Phatt is a bountyhunter / hitman. Once found a radiostream from earth and started following "3rd century electronic music". ##### likes to use Nu-Funk, Electro Punk, Rave, Techno, Tech House to bash heads in 1000s at the time in stead of megablasting 1 target after the other. "He, even a hitman needs a hobby.... " Expect more mindblowing in the future.
Shows
Boba Phatt
Boba Phatt

Vanaf475

Genres
House

Videos
 • Dj Barry Brand
  Dj Barry Brand

  Vanaf675 House DJ's

  AllroundApres-ski
 • Cuebrick
  Cuebrick

  Op aanvraag House DJ's

  ElektroHouse
 • Sergio Tee
  Sergio Tee

  Vanaf285 House DJ's

  House
Boba Phatt boeken doe je zelf!
House DJ's boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

House DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Boba Phatt beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

House DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Boba Phatt liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Boba Phatt wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Boba Phatt boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

House DJ's meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.