Search icon

Bojangles

Bojangles

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een trio wat de kracht heeft om iedere avond om te toveren naar een onvergetelijke ervaring. Met een bak aan ervaring zijn de Bojangles een garantie voor succes voor uw feest!
It swings, it sings, It’s magic on strings. From jazz to bossa, from latin to pop, They keep on groovin, they just can’t stop 300 % passie, plezier en vakmanschap !! Bojangles is een jazzy trio dat garant staat voor een swingende invulling van uw middag / avond. Het repertoire is erg gevarieerd en biedt daarom voor iedereen wat wils.
Nummers van o.a. Frank Sinatra, Michael Buble, Antonio Carlos Jobim, John Legend, Jason Mraz en Sting. Dit alles in een “Bojangles jasje “ dus lekker relaxed swingend op de achtergrond of indien gewenst meer dansbaar op de voorgrond. Inclusief geluid tot 100 personen.
Shows:
 • BojanglesVanaf1150
Genres
Jazz

Videos
 • Bloostoo
  Bloostoo

  Vanaf375 Coverbands

  BluesCountry
 • HalfaSoul
  HalfaSoul

  Vanaf1750 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
 • Tiny Little Bigband
  Tiny Little Bigband

  Vanaf2395 Coverbands

  AllroundJazz

Bojangles boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bojangles beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bojangles liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bojangles wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bojangles boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.