Search icon

Boogie Wonderband

Boogie Wonderband

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
“Dansen op de top van de vulkaan, één nacht narcistisch glitteramusement als vlucht uit een door de crisis alom geteisterde wereld…” (Gust De Meyer over dé sensatie van midden jarenBoogie Wonderband zeventig, genaamd disco, in “Het Funky Town–Boek”, BRT-uitgave, 1985). Vroeger was het simpel. Ofwel ging je plat voor de feelgood – disco van one hit-wondersgehuld in huidenge sous-pullekes en foute kapsels: ofwel trok je met enkelstrakke jeans en nog foutere haartooi naar patchouli-getinte rockfuiven. Gaan picknicken met het andere kamp was absoluut not done. Inmiddels zitten we met een nieuw millennium opgescheept en werden alle grenzen wat vager. Opluchting en shivers doorheen de spines van gouden, zilveren, en verloren NIX-generaties. Want DISCO mág weer… en is zelfs springlevend. Welkom in de wondere wereld van Boogie WonderBand. Het land van glamour en glitter, van feilloze stemmen en dito danspasjes, van “herinnert u zich deze nog… ?!”.Boogie WonderBand blaast je in één groove omver, verrast met precisie en mikt op lang vergeten ingewanden in de onderbuik. Nooit klonken covers zo juist en eigentijds. Sluit de ogen en zweer dat Earth, Wind & Fire zelve je gehoorgang penetreert. Open de ogen en waan je in de overdonderende nabijheid van The Jackson Five. En weet vooral dat Abba, Chic, The Beegees en tientallen andere partywondersgenadeloos inhakken op uw emotionele en fysieke conditie. Ja, dat zelfs dagen later nog nummers als “Disco Inferno”, “I Will Survive”, ”Celebration”, “Relight My Fire”, uw knieën doen opveren. Boogie WonderBand is een zwetend podium vol met 4 professionele muzikanten en 3 geoliede leadvocals.
Shows:
 • Boogie WonderbandVanaf3450
Genres
Dance ClassicsDiscoSeventies / 70`s

Videos
 • Glamourama
  Glamourama

  Vanaf3500 Coverbands

  AllroundDance
 • 12Dance
  12Dance

  Vanaf1295 Coverbands

  AllroundDance
 • Night Flight To Rio
  Night Flight To Rio

  Vanaf3995 Coverbands

  DanceDisco

Boogie Wonderband boeken doe je zelf!

Coverbands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Boogie Wonderband beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Boogie Wonderband liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Boogie Wonderband wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Boogie Wonderband boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.