Search icon

Boomerang

Boomerang

Bands
Engels
Nederlands
Overig
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Boomerang is de band die u boekt voor alle meezingers uit de jaren 70, 80, 90 en alle hits van toen en nu; unieke uitvoeringen van Kenny B’s hitsingle ‘Parijs’, ‘Lean On’ van Major Lazer en Nielsons tophit ‘Sexy Als ik Dans’. “Music is like a Boomerang, what you give, you get!” What we give: 100% muzikale energie, 6 jonge gedreven performers waaronder een creatieve dj, een geweldige zanger en prachtige zangeres, een professionele spetterende show, de lekkerste laatste hits en de beste songs vanaf de 90’s, een strakke podiumopstelling, nieuwste technieken en bovenal FUN! What we get: Een intense feestbeleving en een tot het uiterste opgezweept publiek. We slingeren al onze passie de zaal in en rusten niet voordat we dezelfde passie terugkrijgen van ons publiek! Samen zetten we zo een spetterend feest neer! Ons motto “What you give you get” nemen we zeer letterlijk! Boomerang: not afraid to let it fly! What's new? Met een spetterende nieuwe look bestaande uit een strakke, witte podiumopstelling met LED-trappen, LED-screen, lichtshow en dezelfde passie als altijd, geeft Boomerang een spectaculaire show en weten ze ieder evenement tot een groot feest te maken! En voor wie nóg meer wil, is de nieuwe show uit te breiden tot een XL-versie met opties als een energieke blazerssectie, LED-wall en special FX pakket (CO2 & Flames) voor een intense feestbeleving! Extra bij te boeken: Blazerssectie DJ voor in de pauzes LED-wall Special FX (CO2 & Flames)
Shows
Boomerang
Boomerang

Prijs op aanvraag

Genres
Allround

Videos
 • Boxruba
  Boxruba

  Vanaf475 Coverbands

  Rock
 • Angelo & Friends
  Angelo & Friends

  Vanaf1900 Coverbands

  AllroundEighties / 80´s
 • Captain Midnight XL
  Captain Midnight XL

  Vanaf850 Coverbands

  Dance ClassicsDisco
Boomerang boeken doe je zelf!
Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Boomerang beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Boomerang liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Boomerang wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Boomerang boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.