Search icon

Boris en Barbara

Boris en Barbara

Kindervermaak
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Boris en barbara beer zijn vriend en vriendin. Sinds 1989 komen ze in de verhalen van nijntje voor en zijn ze goede vrienden van nijntje geworden. Vanaf heden kunt u naast nijntje ook boris en barbara op uw event laten komen. Dat het uniek is mag duidelijk zijn.
Shows:
 • Boris en BarbaraVanaf895

Videos
 • Super Wings
  Super Wings

  Vanaf995 Karakters / meet & greet

 • Bert en Ernie
  Bert en Ernie

  Vanaf1250 Karakters / meet & greet

 • Donny Roelvink
  Donny Roelvink

  Vanaf1295 Karakters / meet & greet

Boris en Barbara boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Boris en Barbara beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Boris en Barbara liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Boris en Barbara wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Boris en Barbara boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.