Search icon

Bounce

Bounce

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Ongetwijfeld De beste Europese BON JOVI TRIBUTE. Over de 12 jarige periode van hun bestaan hebben zij de harten van de BON JOVI fans weten winnen, je kan dat zien bij de vele optredens waar tevreden gezichten van uitzinnige fans bij hun optredens in populaire podia- festivals en gerenommeerde festivals etc. De charismatische lead zanger Olli Henrich, is het hart van deze energieke show. Hij zingt elke Bon Jovi song uit alle periodes van hun bestaan en dank zij zijn geweldige stem wordt hij in sommige pers recensies zelfs “De betere Bon Jovi”genoemd. ('even the actual Jon Bon Jovi does not sound that genuine..') De band wil niet beschreven worden als een typische cover band of de 2e Bon Jovi, maar als BOUNCE waarmee ze het 30 jaar repertoire van BON JOVI’s klassiekers laten horen met een vleugje eigen touch maar altijd met de originele sound en arrangementen. Wereld hits die rock geschiedenis schreven, rock songs met de energie en kracht om bepaalde emoties op te roepen. En ballads die de harten van veel muziekfans doen smelten. Beginnend met de 1 e hit Runaway all-time favorieten zoals 'You Give Love A Bad Name', 'Livin’ On A Prayer', 'Keep The Faith', 'Bed Of Roses', 'It’s My Life' of 'Have A Nice Day' tot de meeste recente als 'We Weren’t Born to Follow'. Dit alles met een goed oog voor detail, op een manier die op de bands lijf geschreven zijn, verschillende originele instrumenten weet BOUNCE bij ieder optreden meer en meer fans te overtuigen om kilometers te reizen om hun te kunnen zien en horen. Niet alleen alleen de echte BON JOVI fans verklaren de BOUNCE de absolute No. 1 Bon Jovi Tribute Band. Maar er zijn Bon Jovi fans die dat geworden zijn dankzij BOUNCE.
Shows
Bounce
Bounce

Prijs op aanvraag

Genres
RockTribute

Video’s
 • Barry White experience
  Barry White experience

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • U24U2
  U24U2

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • De Hakviolen
  De Hakviolen

  Vanaf2995 Tributebands

  FeestRock
Bounce boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bounce online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bounce net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bounce beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bounce liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bounce wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bounce boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.