Search icon

Bouwen met Buurman & Buurman

Bouwen met Buurman & Buurman

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Buurman & Buurman zijn echte klussers en nu kunnen de kinderen samen met hen gaan klussen tijdens dit unieke event in samenwerking met Sluban. Kinderen mogen hun creativiteit loslaten op stapels kleurige blokjes Sluban om zo de mooiste bouwwerken te maken. Tijdens het maken van hun bouwwerk krijgen zij tips en aanwijzingen van Buurman & Buurman. Die tips kunnen de kinderen natuurlijk goed gebruiken tijdens het vervaardigen van hun bouwwerk. Iedere deelnemer gaat na afloop naar huis met een Sluban Give-Away. Hiermee kunnen zij thuis ook nog de mooiste bouwwerken te kunnen maken. Bij Bouwen met Buurman & Buurman wordt het volgende meegeleverd: - 2 Acteurs - 1 Begeleider - Alle benodigde materialen
Shows:
 • Bouwen met Buurman & BuurmanVanaf1695

 • Ghost-Spider
  Ghost-Spider

  Vanaf375 Knutselen & creatief

 • Marsepein Knutselterras
  Marsepein Knutselterras

  Vanaf695 Knutselen & creatief

 • Windlicht versieren
  Windlicht versieren

  Vanaf695 Knutselen & creatief

Bouwen met Buurman & Buurman boeken doe je zelf!

Knutselen & creatief zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Knutselen & creatief direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bouwen met Buurman & Buurman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Knutselen & creatief boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bouwen met Buurman & Buurman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bouwen met Buurman & Buurman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bouwen met Buurman & Buurman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.