Search icon

Braincasket

Braincasket

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bruut, bruter, bruutst. Liefhebbers van extreme muziek kunnen hun hart ophalen bij dit 6-koppige blast-orkestje uit het Noorden van Nederland. Geen muziek voor tere zieltjes, maar genadeloos bruut beukwerk. Sinds 2007 raast deze deathmetal machine over diverse podia in binnen- en buitenland. Braincasket speelt o.a. in Nederland, Duitsland, België, Engeland, Portugal, Oostenrijk, Tsjechië en Slowakije. In 2017 tekende de band bij het label Morbid Generation en bracht het eerste full length album uit, getiteld ‘Ratchet Of Perdition’.
Shows:
 • BraincasketPrijs op aanvraag
Genres
Metal

Videos
 • Quintus
  Quintus

  Vanaf1225 Band

  FeestInstrumentaal
 • Bek vol Zand
  Bek vol Zand

  Vanaf550 Band

  AllroundCountry
 • Feestband "Alfon Oekie"
  Feestband "Alfon Oekie"

  Vanaf600 Band

  Pop

Braincasket boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Braincasket beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Braincasket liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Braincasket wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Braincasket boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.