Search icon

Soundcloud
Spotify
Bram van Langen

Bram van Langen

Artiesten
Engels
Duits
Overig
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Bram van Langen is een allround zanger, gitarist en songwriter uit Amsterdam. Hij studeerde zowel gitaar als elektrisch bas aan het conservatorium en heeft gespeeld op zowel dinershows als bruiloften: hij heeft op vele poppodia gestaan maar ook in knusse huiskamers concerten gegeven. Hij speelt zowel covers als eigen werk. Scroll down for english. Bram van Langen is een all-round zanger, gitarist en songwriter uit Amsterdam. Hij studeerde zowel gitaar als elektrisch bas aan het conservatorium en heeft gespeeld op zowel dinnershows als bruiloften: hij heeft op vele poppodia gestaan maar ook in knusse huiskamers concerten gegeven. Hij speelt zowel covers als eigen werk. Zijn liedjes gaan over reizen, ontmoetingen, boeken, ze zijn soms maatschappijkritisch, maar vooral dromerig. De afgelopen jaren heeft Bram regelmatig opgetreden in onder andere Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Parijs, IJsland, Portugal, Sicilië, Portugal, Berlijn en Kopenhagen. Dit jaar heeft hij meerdere singles en twee EP's uitgebracht. Deze zijn onder andere te beluisteren op Spotify, Apple Music, Soundcloud en YouTube. Bram van Langen is a singer, guitarist and songwriter from Amsterdam. He studied both guitar and electric bass at the Music Academy and played both dinnershows and weddings, at many of the main pop temples but also at small and cosy living rooms. He plays both covers and originals. His own songs are of travels through encounters, books and countries and sometimes reveal a hint of social criticism but mostly a dreamy melancholy. For several years he has been on tour to Sweden, Estonia, Latvia, Lithuania, Paris, Iceland, Copenhagen, Berlin, Portugal and Sicily. This year he released several singles and two EP's which are to be found on Apple Music, YouTube and Spotify amongst other streaming services.
Shows
Bram van Langen
Bram van Langen

Vanaf285

Genres
AllroundAchtergrondmuziekCeremonieCountryFolkLatinNineties / 90`sPopSeventies / 70`sSixties / 60`sInstrumentaal

Videos
Foto's
 • Jop
  Jop

  Vanaf995 Zangers

  AllroundApres-ski
 • Raffie
  Raffie

  Op aanvraag Zangers

  PopAllround
 • Lotte Walda
  Lotte Walda

  Vanaf399 Zangers

  Sixties / 60`sCountry
Bram van Langen boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Bram van Langen online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Bram van Langen net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bram van Langen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bram van Langen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bram van Langen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bram van Langen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.