Search icon

Bram van Langen

Bram van Langen

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bram van Langen is een allround zanger, gitarist en songwriter uit Amsterdam. Hij studeerde zowel gitaar als elektrisch bas aan het conservatorium en heeft gespeeld op zowel dinershows als bruiloften: hij heeft op vele poppodia gestaan maar ook in knusse huiskamers concerten gegeven. Hij speelt zowel covers als eigen werk. Scroll down for english. Bram van Langen is een all-round zanger, gitarist en songwriter uit Amsterdam. Hij studeerde zowel gitaar als elektrisch bas aan het conservatorium en heeft gespeeld op zowel dinnershows als bruiloften: hij heeft op vele poppodia gestaan maar ook in knusse huiskamers concerten gegeven. Hij speelt zowel covers als eigen werk. Zijn liedjes gaan over reizen, ontmoetingen, boeken, ze zijn soms maatschappijkritisch, maar vooral dromerig. De afgelopen twee jaar heeft Bram regelmatig opgetreden in onder andere Zweden, Estland, Letland, Litouwen, Parijs, IJsland, Portugal, Sicilië, Portugal, Berlijn en Kopenhagen. Onlangs heeft hij de single "In a Room/Time is a Game we Play" op vinyl uitgebracht. Deze is ook te beluisteren op o.a. Spotify and iTunes. Bram van Langen is a singer, guitarist and songwriter from Amsterdam. He studied both guitar and electric bass at the Music Academy and played both dinnershows and weddings, at many of the main pop temples but also at small and cosy living rooms. He plays both covers and originals. His own songs are of travels through encounters, books and countries and sometimes reveal a hint of social criticism but mostly a dreamy melancholy. Ever since he released two of his songs on Spotify and iTunes in May last year, he has been on tour to Sweden, Estonia, Latvia, Lithuania, Paris, Iceland, Copenhagen, Berlin, Portugal and Sicily. Recently he released his first single 'In a Room/Time is a Game we Play' on 7" single which is also to be found on iTunes and Spotify amongst other streaming services.
Shows:
 • Bram van LangenVanaf225
Genres
Allround

Videos
 • Starkoo 2.0
  Starkoo 2.0

  Vanaf995 Zangers

  Apres-skiCarnaval
 • Der Kleino
  Der Kleino

  Vanaf545 Zangers

  Apres-skiFeest
 • VanVelzen
  VanVelzen

  Op aanvraag Zangers

  PopRock

Bram van Langen boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bram van Langen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bram van Langen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bram van Langen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bram van Langen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.