Search icon

Brammetje en de zeemeermin

Brammetje en de zeemeermin

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Diep op de zeebodem, wonen de zeebewoners. Soms komen ze ook op het strand. Wanneer de Zeemeermin Veronica, prins Jonathan ziet, is ze opslag verliefd. Er is echter een groot probleem. Veronica heeft een prachtige vissenstaart en prins Jonathan heeft benen. Brammetje, haar vriend de Krab vindt het geen goed idee als Veronica naar de zeeheks gaat om benen te vragen. Veronica doet dit toch. Zou de heks haar willen helpen? Dit sprookje lijkt op het verhaal van Ariël maar loopt toch wel heel anders af. Leeft hij nog? Veronica heeft een prins gered uit het water. Ze luistert of zijn hart nog klopt. Deze voorstelling wordt gespeeld in een wandelende poppenkast. Wil je met mij trouwen? Brammetje vraagt aan Veronica of ze niet liever met hem wil trouwen. Pffff, ik ga toch niet met een krab trouwen. Ik vind je wel lief hoor maar….. Voorstelling Brammetje en de zeemeermin Zou de zeeheks echt zo eng zijn als dat ze er uit ziet? De zeeheks denkt dat ze mooi kan zingen maar hou je oren maar goed dicht. Toch wil ze Veronica wel helpen maar wil er ook iets voor terug. Liefde is dichterbij dan je soms denkt. Waar komt opeens deze zeemeerman vandaan? Ik snap er nu echt niks meer van hoor! Brammetje en de zeemeermin is een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt gespeeld met handpoppen in een wandelende poppenkast. Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 30 minuten, speelruimte: 2 x 2 meter * Extra voorstellingen zijn mogelijk, mits op dezelfde datum en plaats. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar en duurt 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 4x4 meter.
Shows
Brammetje en de zeemeermin
Brammetje en de zeemeermin

Vanaf250


 • Pinokkio
  Pinokkio

  Vanaf475 Kindertheaters

 • Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick
  Deluxe Ballon Act door Ballonkunstenaar Patrick

  Vanaf725 Ballonartiesten

 • Etalage Avontuur met Buurman & Buurman
  Etalage Avontuur met Buurman & Buurman

  Vanaf2495 Bekend van radio and tv

Brammetje en de zeemeermin boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Brammetje en de zeemeermin online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Brammetje en de zeemeermin net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kindertheaters boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brammetje en de zeemeermin beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brammetje en de zeemeermin liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brammetje en de zeemeermin wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brammetje en de zeemeermin boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindertheaters meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.