Search icon

Brammetje en de zeemeermin

Brammetje en de zeemeermin

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Diep op de zeebodem, wonen de zeebewoners. Soms komen ze ook op het strand. Wanneer de Zeemeermin Veronica, prins Jonathan ziet, is ze opslag verliefd. Er is echter een groot probleem. Veronica heeft een prachtige vissenstaart en prins Jonathan heeft benen. Brammetje, haar vriend de Krab vindt het geen goed idee als Veronica naar de zeeheks gaat om benen te vragen. Veronica doet dit toch. Zou de heks haar willen helpen? Dit sprookje lijkt op het verhaal van Ariël maar loopt toch wel heel anders af. Leeft hij nog? Veronica heeft een prins gered uit het water. Ze luistert of zijn hart nog klopt. Deze voorstelling wordt gespeeld in een wandelende poppenkast. Wil je met mij trouwen? Brammetje vraagt aan Veronica of ze niet liever met hem wil trouwen. Pffff, ik ga toch niet met een krab trouwen. Ik vind je wel lief hoor maar….. Voorstelling Brammetje en de zeemeermin Zou de zeeheks echt zo eng zijn als dat ze er uit ziet? De zeeheks denkt dat ze mooi kan zingen maar hou je oren maar goed dicht. Toch wil ze Veronica wel helpen maar wil er ook iets voor terug. Liefde is dichterbij dan je soms denkt. Waar komt opeens deze zeemeerman vandaan? Ik snap er nu echt niks meer van hoor! Brammetje en de zeemeermin is een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt gespeeld met handpoppen in een wandelende poppenkast. Duur van de voorstelling: 45 minuten, opbouwtijd: 30 minuten, speelruimte: 2 x 2 meter * Extra voorstellingen zijn mogelijk, mits op dezelfde datum en plaats. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar en duurt 45 minuten, opbouwtijd: 1,5 uur, speelruimte 4x4 meter.
Shows:
 • Brammetje en de zeemeerminVanaf250

 • DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater
  DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater

  Vanaf750 Kindertheaters

 • Pinokkio
  Pinokkio

  Vanaf475 Kindertheaters

 • Poppenkast De Avonturen van Prins Joris
  Poppenkast De Avonturen van Prins Joris

  Vanaf750 Kindertheaters

Brammetje en de zeemeermin boeken doe je zelf!

Kindertheaters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brammetje en de zeemeermin beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brammetje en de zeemeermin liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brammetje en de zeemeermin wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brammetje en de zeemeermin boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.