Search icon

Brámschen (Zanger op stelten)

Brámschen (Zanger op stelten)

Acts - clinics and shows
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Zorg dat jouw evenement helemaal los komt door middel van deze grappige Duitse zanger op stelten.
Deze grootse komische Duitse zanger op stelten is op elk feest of evenement een perfecte gangmaker. Hij brengt Duitse smartlappen ten gehore, die iedereen mee kan zingen. Entertainment voor jong en oud! Ook heeft de komische zanger Brämschen enkele country nummers in zijn repertoire. Bent u benieuwd welke nummers? Informeer gerust. Optreden duurt ca. 20 minuten. Wij rekenen geen reiskosten binnen een straal van 50 kilometer rondom Didam. Buiten dit gebied zal er een vergoeding van €0.40 per kilometer worden gerekend.
Shows
Brámschen (Zanger op stelten)
Brámschen (Zanger op stelten)

Vanaf350

Genres
Levenslied / volks

Videos
 • Stelten Piet
  Stelten Piet

  Vanaf350 Theateracts

 • De Droomlanders - steltenlopers
  De Droomlanders - steltenlopers

  Vanaf925 Theateracts

 • Madeliefjes
  Madeliefjes

  Vanaf1100 Theateracts

Brámschen (Zanger op stelten) boeken doe je zelf!
Theateracts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Theateracts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brámschen (Zanger op stelten) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Theateracts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brámschen (Zanger op stelten) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brámschen (Zanger op stelten) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brámschen (Zanger op stelten) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Theateracts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.