Search icon

Brand Nu Funk

Brand Nu Funk

Bands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een knetter swingende band die gegarandeerd staat voor een feest waar dansen en plezier centraal staan. Combinatie van covers en eigen werk. Brand Nu Funk is zoals de naam al verklapt een mengelmoes van swingende Funk / Soul/ Pop / 90's R&B / Dance en Rock. Stevige bekende uptempo meezing en dansnummers passeren in onnavolgbaar tempo de revue met zo af en toe een lekker langzaam schuifelplaatje. Ook eigen nummers die geheel in lijn liggen met de covers passeren de revue.
Shows:
 • Brand Nu FunkVanaf1500
Genres
DanceFunkPopRnBRockSoul

Videos
 • DISHKING
  DISHKING

  Vanaf425 Band

  RockSoul
 • The Surphonics
  The Surphonics

  Op aanvraag Band

  InstrumentaalSixties / 60`s
 • Zuco 103
  Zuco 103

  Op aanvraag Band

  ElektroFunk

Brand Nu Funk boeken doe je zelf!

Bands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brand Nu Funk beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brand Nu Funk liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brand Nu Funk wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brand Nu Funk boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.